fbpx

Insign Awards 2011 – Castigatori

Marii castigatori ai competitiei Insign Awards 2011, la cele doua categorii sunt urmatorii:

a) Categoria senior designer  4A Studio – Casa clasica  Adam Alexandru – Casa moderna  Nicolau Iulian & Laura Balan – Horeca si spatii publice

b) Categoria Young Artist  Ancu Magdalena – Casa  Oprescu Mirona – Horeca si spatii publice

Concursul Insign Awards isi propune ca in fiecare an sa promoveze si sa premieze cele mai interesante proiecte de design interior si astfel evenimentul sa devina un punct de referinta in agenda designerilor si arhitectilor din Romania.

Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse a declarat in cadrul evenimentului de premiere a castiatorilor: „Asa cum ne-am propus din momentul lansarii Insign, continuam initiativa de a promova designul in toate formele sale. Insign Awards este o competitie prin care dorim sa aratam aprecierea fata de designerii si arhitectii romani si proiectele pe care le realizeaza. Vrem totodata sa sustinem tanara generatie printr-o sectiune speciala pe care o lansam in cadrul acestui concurs. Suntem siguri ca Insign Awards va atrage cele mai interesante si creative interioare si va deveni, in fiecare an, un reper important in calendarul specialistilor din domeniu, dar si o traditie in aria evenimentelor pe care le promovam.”