fbpx
design interior casa

Design interior casa in stil contemporan

Design interior casa in stil contemporan

share

Va prezentam un proiect de design interior casa, realizat de echipa noastra de designeri si arhitecti in stil contemporan. Aceasta casa din Italia dispune de un spatiu amplu, alcatuit din parte si doua etaje. Paleta cromatica include griuri, nuante de beige si greige, la care s-au adaugat accente aurii sau metalice. De asemenea, in decorurile rafinate regasim tablouri, oglinzi si candelabre elegante.

Pentru acest proiect, echipa noastra a ales materiale premium precum pielea nabuk, catifeaua si insertiile metalice aurii – o compozitie de elemente stylish si extrem de potrivita pentru stilul contemporan. In cazul peretilor, designerii nostri au optat pentru boiserie.

Piesele de mobilier, corpurile de iluminat, obiectele de decor si finisajele fac parte din portofoliul Noblesse.

Echipa noastra a realizat si proiectul de amenajare terasa, un spatiu relaxant si la fel de elegant precum interioarele.

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior office

Proiect de design interior office – Hub Socar

Proiect de design interior office - Hub Socar

share

Va prezentam un proiect de design interior office realizat de echipa noastra de arhitecti si designeri de interior pentru compania Socar. Conceptul este creat in stil modern cu influente orientale, fiind in concordanta cu identitatea de brand a companiei. Designul interior office a vizat hub-ul ce include zona de coworking si lounge si salile de meeting. Intregul proiect a fost coordonat de catre echipa noastra – de la concept si pana la implementare.

Compania Socar a dorit sa ofere angajatilor sai un spatiu creativ, cu o atmosfera relaxanta, ce ofera o alternativa la spatiile traditionale de lucru. Conceptul de coworking rezoneaza perfect cu aceasta amenajare interioara office. Piesele de mobilier alese, precum si obiectele de iluminat, decoratiunile si finisajele sunt alese din portofoliul Noblesse Group.

Descopera intreaga poveste a proiectului de design interior office hub Socar AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior apartament 3 camere

Amenajare apartament 3 camere – Proiect Milano

Design interior apartament 3 camere - Proiect Milano

share

Va prezentam un proiect de amenajare apartament 3 camere realizat in cadrul Iov Residence. Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat proiectele de amenajare interioara pentru 5 apartamente din cadrul acestui rezidential – apartamentul Barcelona, apartamentul Berlin, apartamentul Paris si penthouse-ul New York. Pentru aceste proiecte de design interior au fost alese stilurile contemporan luxury, modern luxury si stilul nordic cu accente luxury.

Proiectul de amenajare apartament 3 camere are o suprafata utila de 76 mp si 3 camere: o zona de zi open-space, un dormitor matrimonial cu dressing, un dormitor, doua bai si o terasa. Stilul de amenajare este unul modern luxury avand influente milaneze. Toate elementele integrate in acest design interior fac parte din portofoliul Noblesse Group. Regasim piese de mobilier statement, insertii metalice, iar cromatic, regasim nuante deschise, accente de negru, auriu si pete de culoare.

Noblesse Group realizeaza proiecte de design interior, in portofoliul nostru de proiecte regasindu-se amenajari interioare apartamente, amenajari case si vile, amenajari proiecte rezidentiale sau proiecte de tip penthouse.

Descopera intreaga poveste a proiectului Milano AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior penthouse

Design interior penthouse – Proiect New York

Design interior penthouse - Proiect New York

share

Suntem incantati sa va prezentam un proiect de design interior penthouse, realizat in cadrul Iov Residence. Acest penthouse are 4 camere, o suprafata utila de 142 mp si este alcatuit din zona de zi cu open space (living, bucatarie si dining), 1 dormitor matrimonial cu dressing si baie proprii, 1 dormitor cu baie si zona de lounge proprii, 1 dormitor adolescent, 1 baie de serviciu cu SAS si 4 terase.

Pentru aceasta amenajare interioara penthouse, echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a optat pentru stilul luxury de tip newyorkez.

Piesele de mobilier, finisajele, decoratiunile, dar si obiectele de iluminat integrate, sunt alese din portofoliul Noblesse Group.

Descopera intreaga poveste a proiectului New York AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior apartament 3 camere

Design interior apartament 3 camere – proiect Paris

Design interior apartament 3 camere - proiect Paris

share

Unul dintre proiectele realizate in cadrul Iov Residence de catre echipa noastra de arhitecti si designeri de interior este acest design interior apartament 3 camere. Cu o suprafata utila de 76 mp, apartamentul este compus din zona de zi open-space, un dormitor matrimonial cu dressing, un dormitor, 2 bai si o terasa.

Design interior apartament 3 camere in stil modern luxury

Echipa noastra a realizat amenajarea interioara in stil modern luxury, cu influente milaneze. Asa cum v-am obisnuit, toate produsele, de la piesele de mobilier, finisaje, obiecte de decor, pana la iluminat si sanitare, sunt alese din portofoliul Noblesse Group. Compozitia interioarelor include nuante deschide, accente de auriu, negru sau pe alocuri, pete de culoare. Regasim insertii metalice si piese iconice.

Echipa noastra realizeaza proiecte de design interior in Bucuresti, si nu numai. In portofoliul nostru de proiecte se numara amenajari interioare apartamente, amenajari case si vile, design interior proiecte rezidentiale sau locuinte de tip penthouse.

Descopera mai multe despre proiectul Paris, AICI!

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.”

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior apartament 4 camere

Design interior apartament 4 camere – proiect Berlin

Design interior apartament 4 camere - proiect Berlin

share

Echipa noastra de designeri si arhitecti a realizat acest proiect de design interior apartament 4 camere in cadrul Iov Residence. In seria celor 5 proiecte pentru rzidentialul Iov se regasesc si apartamentele Barcelona, Paris, Milano si New York.

Design interior apartament 4 camere in stil nordic cu accente luxury

Apartamentul de 4 camere beneficiaza de o suprafata utila de 95 mp si este alcatuit din zona de zi (living si dining), bucatarie cu debara, un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare, o baie de serviciu si doua terase.  Amenajarea interioara propune o atmosfera tipica de “big city lifestyle” – regasim culori reci, detalii aurii, linii curate. In acest design interior elegant au fost integrate exclusiv produse din portofoliul Noblesse Group.

Descopera mai multe despre proiectul Berlin, AICI!

“Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response.” (April G.)

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

contemporan luxury

Design interior contemporan luxury – Proiect Barcelona

Design interior contemporan luxury - proiect Barcelona

share

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat o serie de proiecte de design interior contemporan luxury si modern luxury pentru complexul Iov Residence. Stilurile de amenajare abordate sunt in aceeasi nota cu intregul concept al rezidentialului.

Apartamentul Barcelona dispune de 65 mp si e alcatuit din zona de zi cu living si zona de dining, bucatarie, un dormitor matrimonial cu baie proprie, o baie de serviciu si o terasa. Stilul de amenajare este contemporan luxury, avand influente catalane. Piesele de mobilier, obiectele de iluminat si cele sanitare, decoratiunile si finisajele sunt alese cu atentie din portofoliul Noblesse Group. Designul interior este unul autentic, rafinat, cu detalii ce transmit gratie intr-un echilibru perfect.

Echipa noastra creeaza si implementeaza proiecte de amenajari interioare case, design interior apartamente, design interior penthouse-uri si vine, intr-o multitudine de concepte si stiluri.

Descopera intreaga poveste a proiectului Barcelona aici!

“Interior design is a business of trust.” (Venus Williams)

We bring to life the vision of our clients!

share

share

Alte Proiecte

amenajare interioara restaurant

Design interior modern industrial – Nova Green

Design interior modern industrial - Restaurant Nova Green

share

Echipa noastra a realizat un nou proiect de design interior modern industrial – de aceasta data pentru un restaurant. Mobilierul modern si elegant completeaza perfect interiorul in care predomina elementele in stil industrial: obiecte de iluminat specifice acestui stil, lemn masiv, ferestre mari, nuante de gri, accente metalice. Fiecare zona este amenajata cu atentia la cele mai mici detalii de catre echipa de arhitecti si designeri de interior Noblesse. Acest proiect de design interior modern industrial face parte dintr-un concept de amenajare pentru un hotel de 4 stele.

Descopera intreaga poveste a proiectului Nova Green!

“Design is about making people happy, either functionally, aesthetically, or emotionally.” (Robin Siegerman)

We bring to life the vision of our clients!

share

share

Alte Proiecte

Amenajare interioara casa in stil eclectic

Casa cu design interior in stil eclectic

share

Cand vorbim despre amenajare interioara casa in stil eclectic, ne gandim la numeroase stiluri, influente, sau chiar anumite curente artistice. Apar noi forme artistice si desigur, totul evolueaza, se inventeaza sau de ce nu, reinventeaza. Aproape orice forma noua de arta vine ca o reactie la ceva deja existent. De exemplu, stilul eclectic – un raspuns plin de curaj la ceea ce inseamna stilul minimalist.

Eleganta intr-o forma armonioasa, care sa transmita echilibru – asta ne-am dorit inca de la inceputul proiectului Amenajare interioara pentru Casa Snagov.

Fiecare zona a casei este delimitata discret, cu ajutorul accentelor specifice, atent realizate de echipa de designeri si arhitecti Noblesse.

Mobilierul, finisajele si decoratiunile se completeaza intr-un design interior in stil eclectic.  Toate acestea sunt selectate cu ingeniozitate din portofoliul Noblesse.

Elementele cu accente clasice sunt imbinate cu cele moderne. Astfel, echipa Noblesse au realizat un design atemporal, indraznet si elegant.

We bring to life the vision of our clients!

share

share

Alte Proiecte

Amenajare curte stil toscan

Amenajare curte si casa stil toscan – Casa Bucurestii Noi

Amenajare curte stil toscan – Casa Bucurestii Noi

share

Amenajare curte si casa stil toscan – concept

 

Conceptul pentru acest proiect de amenajare curte si casa stil toscan, a pronit de la dornita beneficiarului de a avea un spatiu intim plin de plante ideal pentru a petrece timp cu familia.

Echipa de designerii si arhitecti Noblesse Group a ales sa abordeze stilul toscan, deoarece se potriveste perfect spatiului si dorintei clientului, fiind un stil  inspirat din natura care cuprinde nunate naturale si calde, specifice zonei mediteranene.

Pentru o casa in stil toscan, gradina este foarte importanta, ea trebuie sa fie dotata cu terasa dar si apa, , fie sub forma fantanilor, fie mai recent sub forma piscinelor.

Vezi intregul proiect de amanajare aici.

Descoepra si alte proiecte pe noua noastra platforma www.noblesse-group.com/

 

Good Design Helps Us Live And Feel Better!

 

1 2 3 20