fbpx

Amenajare interioara casa in stil eclectic

Casa cu design interior in stil eclectic

share

Cand vorbim despre amenajare interioara casa in stil eclectic, ne gandim la numeroase stiluri, influente, sau chiar anumite curente artistice. Apar noi forme artistice si desigur, totul evolueaza, se inventeaza sau de ce nu, reinventeaza. Aproape orice forma noua de arta vine ca o reactie la ceva deja existent. De exemplu, stilul eclectic – un raspuns plin de curaj la ceea ce inseamna stilul minimalist.

Eleganta intr-o forma armonioasa, care sa transmita echilibru – asta ne-am dorit inca de la inceputul proiectului Amenajare interioara pentru Casa Snagov.

Fiecare zona a casei este delimitata discret, cu ajutorul accentelor specifice, atent realizate de echipa de designeri si arhitecti Noblesse.

Mobilierul, finisajele si decoratiunile se completeaza intr-un design interior in stil eclectic.  Toate acestea sunt selectate cu ingeniozitate din portofoliul Noblesse.

Elementele cu accente clasice sunt imbinate cu cele moderne. Astfel, echipa Noblesse au realizat un design atemporal, indraznet si elegant.

We bring to life the vision of our clients!

share

share

Alte Proiecte

Amenajare curte stil toscan

Amenajare curte si casa stil toscan – Casa Bucurestii Noi

Amenajare curte stil toscan – Casa Bucurestii Noi

share

Amenajare curte si casa stil toscan – concept

 

Conceptul pentru acest proiect de amenajare curte si casa stil toscan, a pronit de la dornita beneficiarului de a avea un spatiu intim plin de plante ideal pentru a petrece timp cu familia.

Echipa de designerii si arhitecti Noblesse Group a ales sa abordeze stilul toscan, deoarece se potriveste perfect spatiului si dorintei clientului, fiind un stil  inspirat din natura care cuprinde nunate naturale si calde, specifice zonei mediteranene.

Pentru o casa in stil toscan, gradina este foarte importanta, ea trebuie sa fie dotata cu terasa dar si apa, , fie sub forma fantanilor, fie mai recent sub forma piscinelor.

Vezi intregul proiect de amanajare aici.

Descoepra si alte proiecte pe noua noastra platforma www.noblesse-group.com/

 

Good Design Helps Us Live And Feel Better!

 

Amenajare curte si casa

Amenajare curte si casa – Balotesti

Amenajare curte si casa – Balotesti

share

Amenajare curte – Balotesti

 

Ne face placere sa va prezentam un proiect la care echipa Noblesse a lucrat cu pasiune pentru amenajare curte si casa in stil neoclassic, un spatiu care se intinde pe aproximaiv 3 hectare, care reprezinta o casa de vacanta.

Proprietatea a fost amenajata dupa dorinta beneficiarului si dupa conceptul propus de designerii Noblesse, care au avut grija sa redea punct cu punct frumusetea unei asemenea constructii.

In interiorul curtii a fost creata o zona perfecta pentru a petrece timpul cu familia sau cu prietenii, dotata cu piscina, jacuzzi, sala de fitness si foisor. Descopera povestea acestui proiect aici.

Pentru mai multe proiecte creative, te asteptam pe noua noastra platforma www.noblesse-group.com

 

We Bring To Life The Vision Of Our Clients Through Art!

Design interior restaurant

Design interior restaurant pescaresc – Pescaria

Design interior restaurant pescaresc – Pescaria

share

Amenajare restaurant pescaresc – Pescaria

 

Echipa Noblesse iti ofera servicii complete de amenajare pentru un business de succes, ca si in acest proiect de design interior restaurant pescaresc, numit Pescaria, in care s-au ales obiecte decorative facute handmade pentru a da un touch unic incaperii.

Avand in vedere ca acest restaurant este cu specific pescaresc, s-a mers mult pe nunate de albastru, verde si crem, regasite in decoratiuni si pereti.

Designerii si arhitectii Noblesse am mers pe un design modern adaugand elemente wow, pentru a se asigura ca cei care intra in acest restaurant sa aiba o experienta de neuitat.

Afla mai multe despre acest proiect aici.

Descopera mai multe proiecte creative pe noua noastra platforma www.noblesse-group.com.

 

We Bring To Life The Vision Of Our Clients Through Art!

Design interior Crama

Design interior Crama Stil Traditional – Traditii

Design interior Crama Stil Traditional – Traditii

share

Design Crama Stil Traditional – reinterpretat

Suntem bucurosi sa va prezentam un proiect de design interior crama in stil traditional, numit Traditii, dedicat iubitorilor culturii si preparatelor romanesti, realizat cu succes de catre echipa Noblesse Group.

Stilul traditional poate fi considerat atemporal, deoarece nu se va demoda niciodata, fiind foarte usor de reinterpretat, jongland cu modele florale sau dungi, mobilier din lemn masiv si cu decoratiuni din ceramica pictate manual.

Un lucru important de care trebuie sa tii cont atunci cand aboredezi acest stil este faptul ca se poate transforma foarte repede intr-un kitch, de aceea trebuie sa ai grija cum alegi mobilierul si decoratiunile.

Vezi mai multe despre acest proiect aici.

Daca vrei sa descoperi si alte proiecte FRESH realizate de echipa Noblesse te asteptam pe noua platforma www.noblesse-goup.com.

 

We Bring To Life The Vision Of Our Clients Through Art!

amenajare interioara restaurant

Amenajare interioara restaurant modern – Natura Lake

Amenajare interioara restaurant modern – Natura Lake

share

Amenajare interioara restaurant modern cu accente art deco

Acest proiect de amenajare interioara restaurant modern te aduce mai aproape de natura prin decorul atent selectionat si a pieselor de mobilier exclusiviste, selectate din portofoliu Noblesse.

O etapa importanta care sta la baza unui concept de succes, cum este si cazul restaurantului Natura Lake, este intelegerea pe deplin a dorintei beneficiarului si transpunerea ei in realitate.

Pentru echipa Noblesse orice proiect este o noua provocare de aceea de fiecare data lasa creativitatea si pasiunea sa vorbeasca pentru ei.

Natura Lake este un restaurant modern cu accente art deco, o combinatie care iti atrage imediat atentia prin frumusetea decoratiunilor si a tonurilor diafane de bleu deschis, verde si crem.

Stilul Art Deco este caracterizat de functionalitatea, eleganta si armonia pieselor de mobilier.

Vezi tot proiectul de amenajare restaurant modern aici.

Lasa-te inspirat si de alte priecte de design interior modern sau clasic, te asteptam pe noua noastra platforma https://noblesse-group.com

 

“We Bring To Life The Vision Of Our Clients!”

Proiect design interior apartament

Proiect design interior apartament modern – Alma 3

Proiect design interior apartament modern – Alma 3

share

Proiect design interior apartament modern cu influente mediteranene

 

Cand vine vorba de un proiect de design interior apartament modern, echipa de designeri Noblesse Group isi propune sa transpuna dorinta oricarui beneficiar in realitate. Pentru acest proiect s-a optat pentru un  concept modern cu influente marine, deoarece apartamentul se afla pe malul Marii Negre.

Stilul modern in designul interior este foarte usor de remarcat, primul impact vizual este ordinea si prospetimea decorului urmat de liniile simple ale mobilierului. Acest stil este ideal pentru cei care isi doresc un loc aerisit sau care vor sa amenajeze spatii de dimensiuni reduse.

Designerii Noblesse au adus un plus de valoare stilului modern prin piesele de mobilier si decoratiunile marine. Vezi tot proiectul aici.

Daca vrei sa descoperi si alte proiecte FRESH realizate de echipa Noblesse te asteptam pe noua platforma www.noblesse-goup.com

 

We Create More Than Interiors, We Create The Vision Of Our Clients!

Amenajare Restaurant Clasic

Amenajare Restaurant Clasic – RoCoCo

Amenajare Restaurant Clasic - RoCoCo

share

Amenajare Restaurant Clasic – Stil RoCoCo reinterpretat

Suntem incantati sa va prezentam unul dintre proiectele noastre dragi de design restaurant clasic – RoCoCo, in care am decis sa iesim din tipar si sa reinterpretam acest stil care este caracterizat prin mobilier cu aspect nobil, masiv cu multe detalii, cu pereti pictati si plini de tablouri mari, oglinzi cu rame grele si tavane ornamentate.

Stilul Rococo este ideal pentru casele interblice, ca si in acest proiect, in care echipa Noblesse a readus frumusetea de alta data in zilele noastre ale unei cladiri spectaculoase cu pereti inalti si stucaturi.

Designul de interior are un rol crucial pentru un restaurant, deoarece este primul lucru pe care il observa cei care ii trec pragul, iau un ambient placut le poate schimba starea intr-o secunda.

Afla povestea acestui proiect special numit Restaurant Rococo aici.

Pentru mai multe proiecte creative, te asteptam pe noua noastra platforma www.noblesse-group.com

 

“We Bring To Life The Vision Of Our Clients!”

Design Contemporan

Design Contemporan Penthouse – Alma 2

Design Contemporan Penthouse – Alma 2

share

Design Contemporan Penthouse cu influente mediteranene

 

Echipa Noblesse Group pune mereu primul plan dorinta clientului cand vine vorba de un nou proiect, ca si in acest caz in care s-a ales un design contemporan pentru un penthouse situat pe malul marii.

Conceptul ales a fost unul mediteranean, la care arhitectii si designerii Noblesse au venit cu idei crative pentru a reda ambientul perfect pentru un penthouse situat pe malul marii.

Trecerea de la idee la concret s-a realizat prin alegerea paletei cromatice care cuprinde nuante naturale de albastru, galben, bej care se completeaza perfect cu materiale, pattern-uri si texturi inspirate din natura.

Atunci cand abordezi stilul contemporan trebuie sa ai in vedere ca rezultatul final sa redea o ambianta confortabila si placuta, fara a adauga elemente complexe, aceasta axanduse pe linii simple.

Mai multe despre acest proiect de design contemporan penthouse aici.

Te asteptam si pe noua noasta platforma sa te lasi inspirat si de alte proiecte realizate cu succes de echipa Noblesse.

 

“We Bring To Life The Vision Of Our Clients!”

Amenajare Penthouse Stil Luxury

Amenajare Penthouse Stil Luxury – Alma

Amenajare Penthouse Stil Luxury – Alma

share

Amenajare Penthouse Stil Luxury cu influente mediteranene

 

Acest proiect de amenajare penthouse stil luxury a fost realizat de catre echipa Noblesse exact dupa dorinta clientului.

Beneficiarul si-a dorit un penthouse contemporan cu influente luxury dar si mediteranene, redate prin marmura naturala care te duce cu gandul la nisipul fin al plajelor dar si prin elemente precum decoratiuni colorate in forma de corali si scoici.

In acest stil de amenajare interioara predomina accesoriile din papura, modele in valuri, diverse texturi, culori naturale de bej si crem, care transforma spatiul unui imobil intr-o locuinta cu un aspect de vis.

Afla mai multe despre acest proiect aici.

Descoepra si alte proiecte sau colectii exclusiviste de mobila, pe noua platforma www.noblesse-group.com

 

“We Bring To Life The Vision Of Our Clients!”

1 2 3 19