fbpx

Bistro in stil luxury

Bistro in stil luxury

share

Un proiect special creat de designerii studioului inSIGN si Noblesse Interiors este acest bistro in stil luxury. Punctul de plecare l-a constituit conceptul de oaza, de spatiu de relaxare care sa te deconecteze de agitatia citadina prin design, culori si plante naturale. Termeni precum natura, apa, culorile naturii, atmosfera Zen au fost inclusi cu succes in acest proiect de design interior bistro.

Bistro in stil luxury – descriere concept

Stilul luxury este implementat in acest design interior bistro prin materiale si culori pretioase si prin formele elegante si rafinate ale elementelor de decor. Designerii au mixat lemn, sticla si metal, completand cu materiale fine precum catifeaua intr-o nuanta placuta de roz, care se regaseste la finisajul zonei de servire in stil retro.

In conceptul de design interior pentru acest bistro se regasesc influente orientale, cum ar fi zona de intrare din bronz si sticla, care amintesc de casele luxoase din tarile arabe.

Bistro luxury – culorile naturii

Asa cum se poate remarca si din imagini, in paleta cromatica a acestui bistro a fost inclusa culoarea verde, dar si multe plante naturale, care recompun un cadru placut din natura.

Tema natura se reflecta si in designul corpurilor de iluminat (ca niste picaturi de apa), panoul decorativ care reda o curgere de apa si imprimeul floral al tapiteriei scaunelor.

In ceea ce priveste finisajele, designerii au ales pardoseala cu finisaj lemn, profile decorative din ipsos pentru pereti, tapet pentru tavan si panouri din sticla pentru separarea anumitor arii.

Arhitectii de interior ai studioului inSIGN realizeaza proiecte de design interior pentru spatii comerciale si sedii de companie, proiecte HoReCa, precum si amenajari spatii rezidentiale.

share

share

Alte Proiecte

Amenajare bistro – design interior in stil industrial

Amenajare bistro – design interior in stil industrial

share

Fiecare proiect de design interior vine cu noi si noi provocari la care echipele de designeri si arhitecti de la inSIGN si Noblesse Interiors raspund prin oferirea celor mai creative idei in scopul obtinerii unor proiecte inedite si personalizate, in acord cu cele mai exigente cerinte ale clientilor, dar si cu tendintele actuale in designul interior.

Astazi iti aducem in atentie un proiect de design interior creat pentru un bistro care se afla in interiorul unei fabrici noi, fapt care a influentat alegerea stilului de amenajare, si anume cel industrial-modern.

Echipele de specialisti au pornit de la ideea de bistro si loc pentru intalniri care sa ofere clientilor un ambient confortabil, cu atmosfera prietenoasa.

Stilul industrial-modern este redat in acest proiect de design interior prin elemente specifice precum pereti din caramida aparenta, mobilier din lemn si pardoseala din rasina epoxidica. Principalele materiale pe care le-au folosit echipele noastre in design sunt lemnul si metalul.

Designerii si-au gasit inspiratia in conceptul de “Jazz rock café” pe care l-au redat in proiect atat prin design, cat si prin unele dotari, cum ar fi tonomatul de muzica, unde oamenii isi pot alege piesele pe care doresc sa le asculte.

In acest proiect de design interior bistro se regasesc influente din amenajarile nordice, rezultatul final fiind un decor intr-un mix de stiluri care confera originalitate si personalitate spatiului.

Piesele de decor utilizate in acest proiect de design interior bistro fac parte din portofoliul Noblesse Interiors, principalul partener al studioului inSIGN.

Echipa inSIGN realizeaza proiecte de design interior pentru hoteluri, restaurante si cafenele, proiecte de design interior pentru spatii comerciale, office-uri si  proiecte de design interior pentru spatii rezidentiale.

share

share

Alte Proiecte

Design interior Galaxy Bar in Bucuresti

Design interior Galaxy Bar in Bucuresti

share

The world is not enough pentru echipa inSIGN, care a gandit amenajarea unui sky bar cu tematica celesta. Un local aproape de nori nu putea avea un decor altfel decat galactic, de unde si numele pe care l-a primit: Galaxy Bar.

Daca se spune adesea ca cerul este limita, pentru designerii de interior Studio inSIGN s-a dovedit a fi imaginatia. Corpurile de iluminat asemeni unor planete in miniatura, motivul decorativ al constelatiilor ce isi lasa amprenta asupra peretilor baii si in zona barului, cromatica minerala, toate conduc catre o fascinanta lume din afara globului terestru. Urmeaza-ne mai jos intr-o scurta calatorie prin spatiu. Te ghidam prin imagini si iti oferim detaliile unei amenajari de interior la inaltime.

Up in the sky || Casa scarii

Intrarea se face cu ascensor, iar zona vestibulului a fost proiectata ca o poarta catre univers. Privitorul lasa orasul in urma, se intrezaresc varfurile zgarie-norilor adormiti in noaptea instelata. Efectul este obtinut prin fototapetul inspirat ales, pe care se profileaza siluetele cladirilor. Nu lipsesc finisajele cromate pentru balustrada si vasele de flori, care sa pregateasca accesul intr-o lume selenara. Calatorul nostru galactic va fi remarcat si spoturile luminoase, precum si ghivecele iluminate cu LED, stelele care ii vor lumina calea.

Galaxy bar || Infinity and beyond

Odata ajuns in Galaxy Bar, tavanul cu pleiada lui de stele va cuceri toate privirile. Senzatia de spatiu deschis este accentuata de peretii din sticla, care descopera ochilor un magnific peisaj. Pardoseala ceramica lasa impresia ca pasesti pe luna, un pas mic si totusi urias, pentru ca aproape teleporteaza in spatiu. Paleta coloristica graviteaza in jurul culorilor reci, dar linistitoare. Tandemul alb-albastru se regaseste la mobilierul de terasa cu structura metalica si textil firesistent. Gri-ul este si el un personaj prezent, regasit la perna scaunelor sau venatura abajururilor, amintind de craterele planetare. Nu lipsesc nici aici corpurile de mobilier iluminate, cu forme fluide, aterizate parca de pe alta planeta.

Cu capul in nori, la propriu || Zona terasei

Terasa a primit un puternic accent prin masa joasa, iluminata, in forma de semiluna, acompaniata de un telescop cu finisaj negru si nichel, ce se integreaza perfect in peisaj. Cu siguranta un punct de atractie pentru vizitatori! Canapeaua modulara asteapta confortabil un grup de prieteni si chiar pe prietenii acestora. O recomanda dimensiunile generoase.

Un cocktail cu gheata, va rog || Barul

Barul, acest magnet al localului, prezinta rafturi ce trimit si ele cu gandul la constelatiile spre care indicam in copilarie, intreband cat de mare este Carul Mic.

Toaletele au beneficiat de un mic avans sugestiv, prezentand o pardoseala cu vedere de sus asupra unui oras cu trafic aglomerat, ca toate orasele zilelor noastre. In aceasta zona s-a intervenit asupra peretilor, carora li s-a imprimat aceeasi tema a constelatiilor, de altfel un motiv recurent al amenajarii.

Nu putem incheia altfel decat focalizand atentia asupra corpurilor de iluminat. Iar cum stelele au nevoie de intuneric pentru a-si arata strălucirea, alegem sa exemplificam printr-o simulare noctura. Cu mentiunea ca au fost completate de abajururi inconjurate de „discuri circumstelare”.

Calatoria se incheie aici, cu dorinta sa fie aceasta amenajarea pe care s-o iubesti pana la luna si inapoi.

Iti amintim ca designerii de interior Studio Insign iti stau la dispozitie pentru o amenajare de la zero customizata, cu respectarea fidela a identitatii brandului tau. Fie ca vorbim de amenajari interioare cafenele, amenajari interioare spatii birouri sau amenajari interioare sali evenimente, echipa noastra te asista la fiecare pas. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale, exact asa cum am reusit cu acest proiect de sky bar.

Produsele utilizate in acest design interior casa fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie. Mai multe imagini 3D foto-realistice sunt prezentate in galeria de mai jos.

Va stam la dispozitie pentru proiecte de design interior case, design interior apartamente, design interior hoteluri, design interior office-uri, indiferent daca este vorba de o amenajare interioara clasica sau de o amenajare interioara moderna.

share

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

share

FINALIZAT

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

share

Alte Proiecte

Biblioteka Hub – Palatul Noblesse Bucuresti

Biblioteka Hub - Palatul Noblesse Bucuresti

SHARE

Amenajare interioara stil modern industrial

Biblioteka – Hub este un loc de inspiratie si documentatie, un spatiu dedicat cursurilor, conferintelor, workshop-urilor, trainingurilor, intalnirilor de brainstorming si, nu in ultimul rand, evenimentelor.

Biblioteka – amenajare cladire monument istoric

Aceasta se afla la subsolul si demisolul Palatului Noblesse, o cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile arhitectului Alexandru Savulescu, fiind prima constructie eclectica din Bucuresti. Cladirea reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului.

Desi a avut mai multi proprietari si a fost abandonata in perioada 1989-2012, s-a pastrat intr-o stare buna, elementele originale (tamplaria interioara, stucaturile si sobele) nefiind distruse de trecerea timpului. Spatiul in care se afla Biblioteka Hub a fost complet readus la viata prin realizarea unor lucrari importante de consolidare, subzidire, restaurare si amenajare intr-un stil industrial design.

Spatiul reprezinta un concept urban, unde stilul industrial se impleteste cu cel design. Toate produsele folosite la designul Bibliotecii – Hub precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, placile de gresie, provin de la unii dintre cei mai mari si renumiti producatori de obiecte de design interior, care se regasesc in portofoliul Noblesse Interiors, lider in amenajarile interioare de lux.

Biblioteka – Hub are doua incaperi. O camera principala si o camera secundara ce serveste drept spatiu de bar, pentru partea de catering. Suprafata utila are 56 mp. Suportul logistic oferit este de cea mai inalta calitate, sala fiind prevazuta cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece și cald, internet wi-fi și sistem de sonorizare performant.

Aceasta dispune de 2 intrari, una din interior si una din exterior, aceasta ducand direct catre terasa Palatului Noblesse, un spatiu generos si relaxant.

SHARE

evenimente

Biblioteka – Hub este locul preferat pentru socializare.

SHARE

workshop-uri

Workshop-uri @ Biblioteka – Hub.

SHARE

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

SHARE

finalizat

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

SHARE

VIDEO

Filmare video a proiectului implementat.

SHARE

Alte proiecte

Bar Hotel Bicaz, Pirates Resort, Mamaia – design interior tematic

Bar Hotel Bicaz, Pirates Resort, Mamaia - design interior tematic

share

Hotel Bicaz – Pirates Resort din Mamaia, primul hotel tematic de pe litoralul romanesc isi asteapta oaspetii cu un concept nou, reinterpretand lumea din Piratii din Caraibe. Este cel mai nou proiect hotelier dezvoltat de echipa Studio Insign pentru Jack’s bar, zonele de lobby si terasa. Acest proiect inedit a reprezentant o adevarata provocare pentru echipa Studio Insign, proprietarii dorindu-si sa integreze elemente de butaforie, efecte speciale si atmosfera specifica lumii piratilor. Proiectul propus a prins viata intr-un termen extrem de scurt, prin implicarea activa a proprietarilor hotelului, care si-au dorit sa creeze un spatiu primitor si distractiv pentru clientii sai, oferindu-le o experienta de neuitat.

Jack’s Bar este amenajat in stil maritim, folosindu-se solutii custom-made pentru a restiliza elementele existente. Astfel, s-a obtinut un spatiu complet nou, atipic, desprins din lumea piratilor spre fascinatia copiilor si a adultilor deopotriva. Echipa noastra a lucrat cu multa pasiune pe acest proiect alaturi de ceilalti specialisti, designerii Studio Insign fiind specializati in amenajari hoteluri, amenajari restaurante, proiecte spatii office si multe altele.

proiect

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

finalizat

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

video

Filmare video a proiectului implementat.

Alte proiecte

Concept Design Qreator flagship by IQOS

Concept Design Qreator flagship by IQOS

share

Concept Store IQOS

Designul propus este menit sa reflecte conceptul produsului in jurul caruia se dezvolta activitatiile gazduite in locatia Vila Oromolu.

IQOS este un produs inovator care reuneste trei elemente diferite:

  • Natura (tutun in forma lui originala)
  • Tehnologia
  • Designul (fluid si organic)

Natura si  tehnologia imbinate in acest proiect de design interior

Designul interior al acestui spatiu este bazat asadar pe o simbioza armonioasa intre tehnologie si natura, utilizatorul accesand un spatiu prietenos, confortabil si empatic.

Concept Store-ul IQOS intruneste forme si structuri dinamice, organice, ce se traduc intr-un design contemporan. Acesta are ca scop crearea unei experiente neasteptate, invitand utilizatorii sa descopere, sa atinga, sa exploreze un nou univers.

Simbioza armonioasa intre natura si tehnologie pune in scena pura placere a tutunului. Spatiile aerisite si generoase, antiteza intre materialele naturale si cele tehnologice creeaza o multitudine de experiente multisenzoriale.

Natura care strapunge formele, suprafetele si texturile definesc un spatiu unic, dinamic cu caracter adaptabil diverselor scenarii prezente in experienta IQOS.

Asadar scopul nostru a fost sa adaptam toate aceste directii in elementele de amenajare (mobilier, decoratiuni si iluminat) in contextul Vila Oromolu, o cladire monument istoric cu elemente de stil eclectic, readusa la viata intr-o maniera contemporana.

Design interior camere

Flagship Qreator este gandit astfel incat sa ofere o “calatorie senzoriala” pentru utilizator. Fiecare camera a fost creata cu scopul de a fi o experienta noua din punct de vedere vizual, tactil si olfactiv.

PARTER

Intrare si Hall principal
Aceste 2 spatii sunt amenajate cu mobiler personalizat creat special pentru Qreator care aduc in contextul cladirii elementul natural si cel tehnologic. Inca de la primul pas facut in Concept Store impactul pe care il are universal IQOS asupra utilizatorului este unul intens, acesta este intampinat printr-o explozie de lumina, sunet si informatii cheie oferite de tehnologie (ecrane, holograme, proiectii).

Scara spre spatiul central ghideaza si simbolizeaza inceputul calatoriei utilizatorului catre universal IQOS, menit sa surprinda si sa ofere experiente noi de fiecare data cand este explorat.

Design interior Tobacco Room

Aceasta camera reuneste doua dintre elementele caracteristice ale lumii IQOS: tutunul si natura. Esenta tutunului si savurarea acestei experiente unice devin subiectele principale ale acestui spatiu.

Mobilierul personalizat special pentru aceasta camera are rolul de a introduce utilizatorul in lumea tutunului, acesta devenind parte din amenajare. Intalnim astfel o masa mare de prezentare in blatul caruia sunt inserate frunze de tutun in forma lor naturala si trei mese de cafea in ale caror blaturi au fost create trei zone de depozitare a tutunului.

Formele organice si fluide ale mobilierului, reprezentat atat prin mesele de prezentare cat si de setul de canapele denumit “Saruyama Island” creat de faimosul designer Toshiyuki Kita, imbina stilul clasic cu cel contemporan, creand o simbioza intre nou si vechi.

Culoriile alese pentru canapele sunt menite sa aminteasca de lumea IQOS si anume de nuantele caracteristice Heets-urilor.

 Design interior Technology room
Rolul acestei camere este acela de a introduce utilizatorul in cea de-a doua componenta a lumii IQOS: tehnologia.

Aici el poate sa testeze sistemul IQOS, sa interactioneze cu tehnologia prin intermediul gadget-urilor propuse (ecrane curbate, mese interactive, holograme) si sa descopere noi informatii si avantaje ale sistemului.

Mobilierul continua din punctul de vedere stilistic, ambianta organica creata in camera tutunului, creand o punte vizuala intre cele doua incaperi (camera tutunului si camera tehnologiei).

 Design interior Hub room
Aceasta camera este un loc de intalnire si de coocreare, de aceea au fost imbinate doua elemente definitorii ale lumii IQOS: designul si natura.

Natura este transpusa si in designul fluid al obiectelor de mobilier. Intalnim astfel mese personalizate special pentru aceasta camera care au integrate in blat elemente vegetale: muschi si scoarta de copac.

Scaunele create de designerul Stefano Sandonà cat si canapeaua ce apartine designerul Massimo Iosa Ghini, au fost atent alese pentru liniile curbe ce amintesc si ele de cadrul natural.

Design interior Bar

Utilizatorul este indemnat sa isi continue experienta in univerul IQOS, barul fiind un spatiu inedit, in care natura invaluie elementele de mobilier amplificand intensitatea senzatiilor.

Barul ca piesa unica de mobilier a fost special creat de echipa Studio Insign pentru Philip Morris si Qreator, imbinand diferite materiale si tehnologii de productie. Asadar el este compus dintr-o tejghea organica din corian si o baza din lemn.

Pentru a crea un spatiu versatil si jucaus peretele din spatele barului a fost finisat cu o vopsea decorativa speciala care ofera posibilitatea de fi folosita ca si tabla de scris.

Corpurile de iluminat de deasupra barului fac parte din colectia Rituals, creata de designarii Ludovica si Roberto Palomba si sunt inspirate de lampile tradizionale orientale, ele fiind realizate din sticla cu o tehnica artizanala.

Design interior Sales Room

Aceasta camera are ca scop comercializarea produselor IQOS, de aceea a fost amenajat utilizand cele trei elemente de baza a lumii IQOS.

Natura este reprezentata in aceasta camera atat la nivelul formelor unduite ale mobilierului, cat si fizic prin muschiul stabilizat integrat in desk-ul de vanzare cat si in dulapul de depozitare a produselor.

Tehnologia este regasita aici in masa de prezentare care are integrat in blat un ecran interactiv unde utilizatorul intra in contact cu universului IQOS.

Din punct de vedere a designul elementul definitoriu al acestui spatiu il reprezinta canapeaua, creatie a renumitului designer Karim Rashid.

Amenajare Etaj 

Unul dintre scopuri concept store-ului IQOS este acela de a crea comunitati de oameni, mai exact de artisti care sa aiba interese comune si care sa dezvolte diferite activitati cultural-artistice. Drept urmare camerele de la etaj au fost amenajate astfel incat sa deserveasca diverse hobby-uri precum: muzica, filmul, pictura, dansul, fotografia, make-up-ul.

Camera centrala
Holul central are un scop multifunctional, iar amenajarea a fost gandita astfel incat sa creeze o simbioza intre doua elemente definitorii ale universului IQOS: designul si natura.

Utilizatorul intalneste astfel in drumul sau un terariu, care este invitat sa-l descopere atat vizual prin contemplarea naturii din interior cat si olfactiv prin patrunderea in interiorul acestuia.

Camera Muzicii
Camera a fost special amenajata pentru pasionatii de muzica, acestiia fiind invitati sa vina si sa se manifeste in deplina lor creativitate.

Decoratiunile utilizate sustin tematic functiunea camerei si au ca rol integrarea naturii in universul muzical IQOS. Intalnim astfel portative, note muzicale si chitari realizate din muschi stabilizat, iar la nivelul tavanului se poate observa o decoratiune ce simbolizeaza o chitara.

Scaunele utilizate sunt create de designerul Stefano Sandonà si reprezinta o reinterpretare neoclassica a unor scaune traditionale.

Camera Picturii, a Fotografiei si a Make-up-ului
Aceasta incapere a fost gandita sa gazduiasca activitati multiple precum: pictura, fotografia si make-up-ul. Amenajarea camerei urmareste tendintele conceptului general, aici regasind imbinarea intre formele fluide ale mobilierului si natura, aceasta din urma fiind reprezentata prin obiectul sculptural realizat din fir de canepa ce trimite la forma unui copac ancenstral.

Camera Filmului si a Dansului

Aceasta camera are un caracter multifunctional, fiind destinata atat cinefililor cat si pasionatilor de dans. Pentru aceasta o parte din pereti a fost imbracata in oglinzi pentru a permite dansatorilor sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. Pentru iubitorii de film au fost propuse fotolii pliabile din polipropilena sustenabila. Pentru acest fotoliu designerul Douwe Jacobs a luat premiul pentru cel mai bun produs olandez.

Camera de Relax
Designul acestei zone a fost atent conceput astfel incat sa induca vizitatorului o atmosfera relaxanta, oferindu-i toate uneltele necesare pentru a se rupe de cotidian pentru cateva clipe.

In amenajare au fost integrate cele doua directii principale ale universului IQOS: natura si designul.

Intalnim astfel canapeaua centrala, creatie a designerului Ron Arad, ce are un sistem de balansare integrat, atribut ce se imbina perfect cu functiunea acestei camere.

Fotoliile cu un design ce permite leganarea acestora, creatie Stine Engelbrechtsen.

Finisajele canapelei si a fotoliilor au fost atent alese astfel incat sa se identifice cu cromatica Heets-urilor.

Biblioteca modulara apartine designerului Stefano Giovannoni, iar culorile acesteia amintesc de cromatica reprezentativa a device-urilor IQOS.

Casa scarii
Pentru a crea o atmosfera prietenoasa, confortabila, care sa empatizeze cu utilizatorul IQOS, pe casa scarii a fost amplasat scaunul Spoon, creatie a designerului Thomas Heatherwick.

Designul acestuia permite atat o scurta stationare a vizitatorului, cat si o unealta recreativa, datorita posibilitatii de rotatie in plan a acestuia.

share

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

share

FINALIZAT

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

share

Alte Proiecte

Proiect design interior bar & lounge Infinit Bucuresti-1

Proiect design interior bar & lounge Infinit Bucuresti

Proiect design interior bar & lounge Infinit Bucuresti

Proiectare bar & lounge area in stil vintage-industrial pentru o agentie de publicitate din Bucuresti. Un spatiu care inspira si este definit de creativitate, confort si utilitate. Piesele propuse pentru aceasta amenajare sunt semnate de designeri renumiti si dincolo de functionalitatea lor, sunt obiecte statement care adauga the „wow factor” acestui spatiu.

Alte proiecte

Brit Cafe – Design interior in stil Art British

Brit Cafe - Design interior in stil Art British

Designerii Studio Insign au realizat un proiect de amenajare interioara pentru o cafenea in stil Art British (Brit Cafe), adresata unei clientele selecte, intr-un spatiu de 153mp.

Stilul British are un aspect vizual categoric distinctiv si unic, calduros si sobru in acelasi timp.
In aceasta amenajare s-au folosit elemente specifice precum pereti imbracati in boiserie cu finisaj de nuc inchis si tapet textil nobil incadrat in interiorul panourilor de lemn.

Tablourile, avand ca tema cunoscutele curse de vanatoare spun povestea unor nostalgice vremuri boieresti iar canapelele Chesterfield din piele verde si bordeaux, parchetul din lemn masiv cu intarsii clasice tip medalioane, oglinzile mari fatetate si corpurile de iluminat tip vitraliu lucrate manual, reusesc sa transmita sentimentul dorit de proprietar.

Toate aceste elemente alese cu atentie, coordonate si proiectate de echipa de designeri Studio Insign sunt livrate de Noblesse Interiors, iar proiectul este unul reusit si admirat din toate punctele de vedere.

Barul este o piesa de rezistenta in aceasta amenajare, iar coloanele masive marcheaza in mod elegant linia blatului din marmura verde. Parchetul din lemn masiv cu intarsii clasice tip medalioane confera caldura acestui spatiu si delimiteaza prin tonuri diferite cele doua zone ale cafenelei.

Pe tavan se regasesc in pictura facuta manual, elemente decorative din parchet, in cromatica spatiului cu maro, verde si bordeaux. Cea de-a doua zona a cafenelei, mai inalt, zona VIP, are toate canapele si fotoliile din piele bordeaux, capitonate, extrem de elegante.

Pe peretele din oglinzi fatetate se reflecta spatiul din fata, creandu-se astfel o conexiune intima intre cele 2 zone.

Corpurile de iluminat tip vitraliu lucrate manual dau o lumina calduroasa intregii cafenele. Au fost create si colturi intime, in care cei ce doresc se pot retrage sa contemple acest spatiu sau sa rasfoiasca o carte din biblioteca cafenelei, care imbraca un intreg perete, incorporata in boiserie.

Toate produsele alese cu atentie sau produse pe comanda sunt livrate si montate de echipa Noblesse Interiors, intr-un efort comun de coordonare si conlucrare cu celelalte echipe de specialisti: electricieni, instalatori, constructori.

Proiectarea a durat circa 4 luni, timp in care ideea de baza a evoluat pe parcursul intalnirilor cu beneficiarul, pentru perfectionarea fiecarui detaliu. Comunicarea cu beneficiarul, care stia foarte bine ce doreste, a fost o experienta minunata si interesanta din toate punctele de vedere. Reusita acestui proiect se datoreaza in mare parte si colaborarii de exceptie cu beneficiarul.

Toate produsele utilizate in amenajarea acestui proiect sunt din portofoliul Noblesse Interiors.

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

FINALIZAT

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

Despre beneficiarul acestui proiect, Dl Mircea Tudor

Acesta este un proiect deja realizat, proiectat si predat beneficiarului in forma finala.

Beneficiarul acestui deosebit proiect este dl Mircea Tudor, un renumit om de afaceri, cu realizari remarcabile atat in tara, dar si international, unul dintre cei mai remarcabili si mai buni profesionisti romani.

A adus tarii noastre marele premiu al Salonului de Inventii de la Geneva, primul trofeu de acest gen din istoria tarii. Acest lucru l-a propulsat in mediul de afaceri, dar, asa cum declara intr-un interviu dat revistei Business24: ”Odata deschisa usa, trebuie sa stii ce si cum sa faci dincolo de ea, sa stii sa convertesti in valoare adaugata perena, notorietarea trecatoare a unui premiu si noi asta am facut, am folosit momentul pentru a ne consolida pe termen lung pozitia in mediul de afaceri atat din Romania, cat si de pe piata internationala.”

In plus este unul din finantatorii si analistii din emisiunea “Arena Leilor”, identificand noi afaceri care merita sustinute, dar in general „mizand mai mult pe calitatea umana a candidatilor decat pe potentialul de business si al afacerii propuse”. Este pasionat de echitatie, a organizat primul spectacol de teatru ecvestru din Romania si a demarat deja constructia unui centru de activitati recreative, sportive si culturale neconventional, plasat pe DN1. Este beneficiarul proiectului BRIT CAFE realizat de designerii Studio Insign cu Noblesse Interiors.

Dl Mircea Tudor spunea intr-un interviu acordat revistei Business24:

Stim ca ati colaborat cu Noblesse Interiors. Ne puteti spune cum a decurs colaborarea?

Colaborarea a decurs foarte bine. De altfel, Galeriile Noblesse au ajuns in pozitia de realizatori a acestui proiect ca urmare a unei competitii in care au dovedit competente mult peste media din piata romaneasca de profil si in plus, au manifestat ei insisi o creativitate deosebita in propuneri, dublata de o flexibilitate de a aborda diverse stiluri decorative. 

Ce spatiu are cafeneaua si ce elemente speciale au fost folosite pentru amenajarea acesteia?

Cafeneaua ocupa un spatiu de 140 de mp si in ciuda spatiului relativ mic, ofera cateva zone tematice distincte. Avem astfel un colt biblioteca, o zona cu oglinzi, o alta zona a hartilor medievale, una a tablourilor sau a ceasurilor si nu in ultimul rand un bar clasic asa cum l-am gasi in orice antologie a barurilor.

Cat ati investit in Brit Cafe? A fost o idee costisitoare?

Da, a fost o investitie costisitoare, chiar foarte costisitoare, dar ma gandesc ca si Turnul Eiffel a fost scump si totusi francezii l-au facut, asa ca nu am ezitat sa aloc fondurile respective, chiar daca unii pot considera aceasta cafenea ca pe o extravaganta.

De ce ati ales sa implementati proiectul Brit Cafe chiar in Centrul Est European de Cercetare Aplicativa? Aveti in plan dezvoltarea proiectului pe care l-ati inceput?

Asa cum am mai spus, creatia chiar si in domeniul cercetarii stiintifice si tehnologice are nevoie de un cadru si o ambianta care sa o stimuleze, asa ca locul unei cafenele in stil britanic 1900 in Centrul Est European pentru Cercetare Aplicativa mi se pare foarte potrivit, fie si doar pentru ca in aceea perioada Anglia era avangarda progresului stiintific si tehnic al lumii, pastrand aplecarea spre rafinament estetic in arta si ambient.

Desigur ca proiectul este, asa cum bine spuneti, „un inceput” care logic, va fi urmat de dezvoltari ulterioare intr-o dinamica fireasca pentru cei care au permanent o neliniste a cautarii, cercetarii, dezvoltarii si evolutiei.

share

Alte Proiecte

Cafenea Chateau de France – Design interior in stil vinoteca

Cafenea Chateau de France - Design interior in stil vinoteca

Proiectul designerilor din cadrul studioului de design interior, Studio Insign, intitulat Cafenea Chateau de France reconstituie atmosfera unei vinoteci tipice unui castel francez. Provocarea acestui proiect a constat în conceperea unei amenajări la subsolul unei clădiri cu o configuraţie complicată din Otopeni – Da Vinci Building.

Prin utilizarea pieselor de mobilier şi a finisajelor, designerii Studio Insign au reuşit să surprindă esenţa amenajării şi să confere spaţiului eleganţă, dar şi un aer cozy, primitor. Bufetele tipice destinate depozitării vinurilor sunt achiziţionate de la principalii colaboratori, Galeriile Noblesse şi sunt realizate din lemn natural, lucrate manual. Acestea au fost lucrate după tehnici de prelucrare a lemnului vechi de sute de ani.

Pentru a crea o atmosferă cât mai originală, pereţii din piatră au fost trataţi astfel încât să arate ca şi cum tencuiala din anumite zone să arate ca şi cum ar fi fost afectată de trecerea timpului. Podelele au fost placate cu ceramică din teracotă în stil. În proiectul 3D de amenajare cafenea, designerii Studio Insign au propus viţă de vie sălbatică, element ce aduce un plus de viaţă decorului. Aceasta urcă pe stălpii de susţinere şi marchează casa liftului.

share

Alte Proiecte

Caffee Lounge La Fiesta Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda – Design interior stil modern

Caffee Lounge La Fiesta Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda - Design interior stil modern

SHARE

Am conceput un proiect de caffee- lounge pentru amplul nostru proiect Hotel Salis. Aceasta este situat la ultimul etaj al frumoasei cladiri, iar clientii vor avea posibilitatea sa admire orasul de la inaltime. Perspectiva oferita in combinatie cu designul interior al acestui spatiu sporesc confortul clientilor.

Pentru amenajarea acestui spatiu am ales piese de mobilier din plexiglass care confera un look contemporan si modern acestei amenajari, in combinatie perfecta cu structura barului, corpurile de iluminat su numeroasele suprafete vitrate. Pentru ca aceasta zona de lounge a fost amenajata pe terasa superioara a hotelului, am preferat ca acoperisul sa fie realizat din sticla, la fel ca si peretii.

Astfel, „La Fiesta” beneficiaza pe timpul zilei de lumina naturala, iar seara este create o atmosfera speciala cu ajutorul sistemelor de iluminat special concepute.

Piesa centrala a acestei amenajari o constituie barul de dimensiuni mari, care se afla in mijlocul incaperii, astfel avand acces facil la el oricare dintre oaspeti. Pentru ca stim cat de important este confortul si starea de spirit a tuturor celor care trec pragul hotelului Salis, am creat si o zona de entertainment unde in fiecare seara va canta live un band.

Hotelul Salis va fi inaugurat in luna iunie a acestui an, in momentul de fata proiectul fiind in stadiul de implementare.

SHARE

SHARE

VIDEO

SHARE

Alte Proiecte