fbpx
Proiect design interior apartament

Proiect design interior apartament modern – Alma 3

Proiect design interior apartament modern – Alma 3

share

Proiect design interior apartament modern cu influente mediteranene

 

Cand vine vorba de un proiect de design interior apartament modern, echipa de designeri Noblesse Group isi propune sa transpuna dorinta oricarui beneficiar in realitate. Pentru acest proiect s-a optat pentru un  concept modern cu influente marine, deoarece apartamentul se afla pe malul Marii Negre.

Stilul modern in designul interior este foarte usor de remarcat, primul impact vizual este ordinea si prospetimea decorului urmat de liniile simple ale mobilierului. Acest stil este ideal pentru cei care isi doresc un loc aerisit sau care vor sa amenajeze spatii de dimensiuni reduse.

Designerii Noblesse au adus un plus de valoare stilului modern prin piesele de mobilier si decoratiunile marine. Vezi tot proiectul aici.

Daca vrei sa descoperi si alte proiecte FRESH realizate de echipa Noblesse te asteptam pe noua platforma www.noblesse-goup.com

 

We Create More Than Interiors, We Create The Vision Of Our Clients!

Design Contemporan

Design Contemporan Penthouse – Alma 2

Design Contemporan Penthouse – Alma 2

share

Design Contemporan Penthouse cu influente mediteranene

 

Echipa Noblesse Group pune mereu primul plan dorinta clientului cand vine vorba de un nou proiect, ca si in acest caz in care s-a ales un design contemporan pentru un penthouse situat pe malul marii.

Conceptul ales a fost unul mediteranean, la care arhitectii si designerii Noblesse au venit cu idei crative pentru a reda ambientul perfect pentru un penthouse situat pe malul marii.

Trecerea de la idee la concret s-a realizat prin alegerea paletei cromatice care cuprinde nuante naturale de albastru, galben, bej care se completeaza perfect cu materiale, pattern-uri si texturi inspirate din natura.

Atunci cand abordezi stilul contemporan trebuie sa ai in vedere ca rezultatul final sa redea o ambianta confortabila si placuta, fara a adauga elemente complexe, aceasta axanduse pe linii simple.

Mai multe despre acest proiect de design contemporan penthouse aici.

Te asteptam si pe noua noasta platforma sa te lasi inspirat si de alte proiecte realizate cu succes de echipa Noblesse.

 

“We Bring To Life The Vision Of Our Clients!”

Amenajare Penthouse Stil Luxury

Amenajare Penthouse Stil Luxury – Alma

Amenajare Penthouse Stil Luxury – Alma

share

Amenajare Penthouse Stil Luxury cu influente mediteranene

 

Acest proiect de amenajare penthouse stil luxury a fost realizat de catre echipa Noblesse exact dupa dorinta clientului.

Beneficiarul si-a dorit un penthouse contemporan cu influente luxury dar si mediteranene, redate prin marmura naturala care te duce cu gandul la nisipul fin al plajelor dar si prin elemente precum decoratiuni colorate in forma de corali si scoici.

In acest stil de amenajare interioara predomina accesoriile din papura, modele in valuri, diverse texturi, culori naturale de bej si crem, care transforma spatiul unui imobil intr-o locuinta cu un aspect de vis.

Afla mai multe despre acest proiect aici.

Descoepra si alte proiecte sau colectii exclusiviste de mobila, pe noua platforma www.noblesse-group.com

 

“We Bring To Life The Vision Of Our Clients!”

1 2 3 4