fbpx
Open space penthouse modern design by Noblesse Group5

Modern design – open space penthouse

Modern design - open space penthouse

SHARE THE PROJECT ON

Semnat by Studio InSign, Modern design – open space penthouse defineste un concept marcat de eleganta, functionalitate si modernism. Realizat cu atentie la cele mai mici detalii, proiectul regaseste elemente in tendinte imbinate cu designul de viitor pentru un rezultat de exceptie.

Piesele de mobilier, decoratiunile si finisajele din portofoliul Noblesse Interiors contureaza prin caracteristicile lor, imaginea unui stil modern design cu personalitate.

 

PROIECTE cu RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Proiectele noastre au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

In anul 2020, Noblesse Group a primit premiul Best for Horeca Project Architecture 2020 acordat de revista LuxlIfe din Marea Britanie, ca o recunoastere pentru portofoliul de proiecte deosebite realizate.

 

PROIECTE la CHEIE

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior realizeaza concepte de amenajari apartamente, amenajari case, design interior restauranteamenajari interiorare hoteluriamenajari spatii publice si spatii comerciale. Specialistii Studio InSign urmaresc fiecare etapa, de la schitarea conceptului, etapa de proiectare, pana la implementarea fiecarui proiect. Numeroase concepte si stiluri se regasesc in portofoliul de proiecte de design interior apartamente. De la stilul clasic, la cel modern, pana la stilurile contemporan, eclectic, minimalist, nordic sau rustic. Imbinam partea de concept cu cea functionala, oferind servicii complete de design interior.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

We bring to life the vision of our clients!

 

SHARE THE PROJECT ON

Alte proiecte

Design interior penthouse stil contemporan by Noblesse Group 4

Concept penthouse stil modern design

Concept penthouse stil modern design

SHARE THE PROJECT ON

Concept penthouse in stil contemporan – reprezinta un proiect exclusivist, definit prin eleganta, stil si profesionalism. Punctele cheie ale amenajarii interioare sunt atent puse in evidenta prin designul propus si sunt caracterizate prin decoratiuni abstracte integrate perfect intr-un ambient luxury. De asemenea, functionalitatea observata la nivelul finisajelor si a mobilierului contribuie la ideea de unicitate si intensifica notele de eleganta si simplitate. Tematica unitara a conceptului este conturata in jurul paletei cromatice in nuante neutre alaturi de culori de contrast si a detaliilor metalice aurii. Astfel, imaginea de ansamblu a proiectului este caracterizata prin minimalism, personalitatea atribuita fiind un plus de valoare.

 

Design interior in stil contemporan

Proiectarea pana la cele mai mici detalii pentru a da forma si culoare proiectului Concept penthouse in stil modern design este astfel un proces vizibil drept o experienta a confortului, a creativitatii si a elegantei. Alaturi de proiecte excvlusiviste, portofoliul cuprinde si produse de mobilier de inalta calitate by Noblesse Interiors, dintre care si produsele regasite in acest proiect de design interior penthouse stil contemporan.

 

Proiecte la cheie realizate in cele mai noi tendinte

Semnat by Studio InSign, proiectul remarcant pentru apartamentul tip penthouse impresioneaza prin imbinarea designului modern si functional cu detaliile luxury aurii si textura predominanta din lemn.

Echipa noastra de arhitecti si designeri realizeaza proiecte de amenajari interioare case/vileamenajari interioare apartamenteamenajari interioare hoteluriamenajari restauranteamenajari cafenele si baruri, terase, design interior spatii comerciale, abordand concepte si stiluri variate.

 

Descopera intreaga poveste a proiectului AICI!

We bring to life the vision of our clients!

SHARE THE PROJECT ON

Alte Proiecte

design interior apartament 3 camere

Amenajare apartament 3 camere – Proiect Milano

Design interior apartament 3 camere - Proiect Milano

share

Va prezentam un proiect de amenajare apartament 3 camere realizat in cadrul Iov Residence. Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat proiectele de amenajare interioara pentru 5 apartamente din cadrul acestui rezidential – apartamentul Barcelona, apartamentul Berlin, apartamentul Paris si penthouse-ul New York. Pentru aceste proiecte de design interior au fost alese stilurile contemporan luxury, modern luxury si stilul nordic cu accente luxury.

Proiectul de amenajare apartament 3 camere are o suprafata utila de 76 mp si 3 camere: o zona de zi open-space, un dormitor matrimonial cu dressing, un dormitor, doua bai si o terasa. Stilul de amenajare este unul modern luxury avand influente milaneze. Toate elementele integrate in acest design interior fac parte din portofoliul Noblesse Group. Regasim piese de mobilier statement, insertii metalice, iar cromatic, regasim nuante deschise, accente de negru, auriu si pete de culoare.

Studio InSign realizeaza proiecte de design interior, in portofoliul nostru de proiecte regasindu-se amenajari interioare apartamente, amenajari case si vile, amenajari proiecte rezidentiale sau proiecte de tip penthouse.

Descopera intreaga poveste a proiectului Milano AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior penthouse

Design interior penthouse – Proiect New York

Design interior penthouse - Proiect New York

share

Suntem incantati sa va prezentam un proiect de design interior penthouse, realizat in cadrul Iov Residence. Acest penthouse are 4 camere, o suprafata utila de 142 mp si este alcatuit din zona de zi cu open space (living, bucatarie si dining), 1 dormitor matrimonial cu dressing si baie proprii, 1 dormitor cu baie si zona de lounge proprii, 1 dormitor adolescent, 1 baie de serviciu cu SAS si 4 terase.

Pentru aceasta amenajare interioara penthouse, echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a optat pentru stilul luxury de tip newyorkez.

Piesele de mobilier, finisajele, decoratiunile, dar si obiectele de iluminat integrate, sunt alese din portofoliul Noblesse Group.

Descopera intreaga poveste a proiectului New York AICI!

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior apartament 3 camere

Design interior apartament 3 camere – proiect Paris

Design interior apartament 3 camere - proiect Paris

share

Unul dintre proiectele realizate in cadrul Iov Residence de catre echipa noastra de arhitecti si designeri de interior este acest design interior apartament 3 camere. Cu o suprafata utila de 76 mp, apartamentul este compus din zona de zi open-space, un dormitor matrimonial cu dressing, un dormitor, 2 bai si o terasa.

Design interior apartament 3 camere in stil modern luxury

Echipa noastra a realizat amenajarea interioara in stil modern luxury, cu influente milaneze. Asa cum v-am obisnuit, toate produsele, de la piesele de mobilier, finisaje, obiecte de decor, pana la iluminat si sanitare, sunt alese din portofoliul Noblesse Group. Compozitia interioarelor include nuante deschide, accente de auriu, negru sau pe alocuri, pete de culoare. Regasim insertii metalice si piese iconice.

Echipa noastra realizeaza proiecte de design interior in Bucuresti, si nu numai. In portofoliul nostru de proiecte se numara amenajari interioare apartamente, amenajari case si vile, design interior proiecte rezidentiale sau locuinte de tip penthouse.

Descopera mai multe despre proiectul Paris, AICI!

“Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love.”

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

design interior apartament 4 camere

Design interior apartament 4 camere – proiect Berlin

Design interior apartament 4 camere - proiect Berlin

share

Echipa noastra de designeri si arhitecti a realizat acest proiect de design interior apartament 4 camere in cadrul Iov Residence. In seria celor 5 proiecte pentru rzidentialul Iov se regasesc si apartamentele Barcelona, Paris, Milano si New York.

Design interior apartament 4 camere in stil nordic cu accente luxury

Apartamentul de 4 camere beneficiaza de o suprafata utila de 95 mp si este alcatuit din zona de zi (living si dining), bucatarie cu debara, un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare, o baie de serviciu si doua terase.  Amenajarea interioara propune o atmosfera tipica de “big city lifestyle” – regasim culori reci, detalii aurii, linii curate. In acest design interior elegant au fost integrate exclusiv produse din portofoliul Noblesse Group.

Descopera mai multe despre proiectul Berlin, AICI!

“Design must seduce, shape, and perhaps more importantly, envoke an emotional response.” (April G.)

We bring to life the vision of our clients!

share

Alte Proiecte

contemporan luxury

Design interior contemporan luxury – Proiect Barcelona

Design interior contemporan luxury - proiect Barcelona

share

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior a realizat o serie de proiecte de design interior contemporan luxury si modern luxury pentru complexul Iov Residence. Stilurile de amenajare abordate sunt in aceeasi nota cu intregul concept al rezidentialului.

Apartamentul Barcelona dispune de 65 mp si e alcatuit din zona de zi cu living si zona de dining, bucatarie, un dormitor matrimonial cu baie proprie, o baie de serviciu si o terasa. Stilul de amenajare este contemporan luxury, avand influente catalane. Piesele de mobilier, obiectele de iluminat si cele sanitare, decoratiunile si finisajele sunt alese cu atentie din portofoliul Noblesse Group. Designul interior este unul autentic, rafinat, cu detalii ce transmit gratie intr-un echilibru perfect.

Echipa noastra creeaza si implementeaza proiecte de amenajari interioare case, design interior apartamente, design interior penthouse-uri si vine, intr-o multitudine de concepte si stiluri.

Descopera intreaga poveste a proiectului Barcelona aici!

“Interior design is a business of trust.” (Venus Williams)

We bring to life the vision of our clients!

share

share

Alte Proiecte

Proiect design interior apartament

Proiect design interior apartament modern – Alma 3

Proiect design interior apartament modern – Alma 3

share

Proiect design interior apartament modern cu influente mediteranene

 

Cand vine vorba de un proiect de design interior apartament modern, echipa de designeri Noblesse Group isi propune sa transpuna dorinta oricarui beneficiar in realitate. Pentru acest proiect s-a optat pentru un  concept modern cu influente marine, deoarece apartamentul se afla pe malul Marii Negre.

Stilul modern in designul interior este foarte usor de remarcat, primul impact vizual este ordinea si prospetimea decorului urmat de liniile simple ale mobilierului. Acest stil este ideal pentru cei care isi doresc un loc aerisit sau care vor sa amenajeze spatii de dimensiuni reduse.

Designerii Noblesse au adus un plus de valoare stilului modern prin piesele de mobilier si decoratiunile marine. Vezi tot proiectul aici.

Daca vrei sa descoperi si alte proiecte FRESH realizate de echipa Noblesse te asteptam pe noua platforma www.noblesse-goup.com

 

We Create More Than Interiors, We Create The Vision Of Our Clients!

Design Contemporan

Design Contemporan Penthouse – Alma 2

Design Contemporan Penthouse – Alma 2

share

Design Contemporan Penthouse cu influente mediteranene

 

Echipa Noblesse Group pune mereu primul plan dorinta clientului cand vine vorba de un nou proiect, ca si in acest caz in care s-a ales un design contemporan pentru un penthouse situat pe malul marii.

Conceptul ales a fost unul mediteranean, la care arhitectii si designerii Noblesse au venit cu idei crative pentru a reda ambientul perfect pentru un penthouse situat pe malul marii.

Trecerea de la idee la concret s-a realizat prin alegerea paletei cromatice care cuprinde nuante naturale de albastru, galben, bej care se completeaza perfect cu materiale, pattern-uri si texturi inspirate din natura.

Atunci cand abordezi stilul contemporan trebuie sa ai in vedere ca rezultatul final sa redea o ambianta confortabila si placuta, fara a adauga elemente complexe, aceasta axanduse pe linii simple.

Mai multe despre acest proiect de design contemporan penthouse aici.

Te asteptam si pe noua noasta platforma sa te lasi inspirat si de alte proiecte realizate cu succes de echipa Noblesse.

 

“We Bring To Life The Vision Of Our Clients!”

Amenajare Penthouse Stil Luxury

Amenajare Penthouse Stil Luxury – Alma

Amenajare Penthouse Stil Luxury – Alma

share

Amenajare Penthouse Stil Luxury cu influente mediteranene

 

Acest proiect de amenajare penthouse stil luxury a fost realizat de catre echipa Noblesse exact dupa dorinta clientului.

Beneficiarul si-a dorit un penthouse contemporan cu influente luxury dar si mediteranene, redate prin marmura naturala care te duce cu gandul la nisipul fin al plajelor dar si prin elemente precum decoratiuni colorate in forma de corali si scoici.

In acest stil de amenajare interioara predomina accesoriile din papura, modele in valuri, diverse texturi, culori naturale de bej si crem, care transforma spatiul unui imobil intr-o locuinta cu un aspect de vis.

Afla mai multe despre acest proiect aici.

Descoepra si alte proiecte sau colectii exclusiviste de mobila, pe noua platforma www.noblesse-group.com

 

“We Bring To Life The Vision Of Our Clients!”

1 2 3 5