WINECELLAR IN IASI - CLASIC INTERIOR DESIGN

Studio Insign designers transformed the basement of a mansion located in Iasi into a wine cellar where the owners can store their own collection wines or invite their friends for tasting. The 3D concept for the wine cellar created by the team of specialists was completed to the highest standards and includes wine storage areas, a social area where owners or guests can sit and enjoy the wines and a space for the meal service. We used bricks for the walls and nature inspired frescoes. Studio Insign designers used this trick to create a feeling of space because the frescoes seems to be, in fact, the landscape that is seen through the windows. Recurring to this strategy, designers removed the overwhelming sensation that is specific to some windowless spaces.

share

OTHER PROJECTS

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.