RECEPTION INTERIOR DESIGN - APPLICATION RESEARCH CENTER

SHARE

This piece of furniture was specially designed for the reception of the East European Integrated Research Center headquarters, in Bucharest. It has a strong impact right from the entrance. Studio Insign designers created this product to fit perfectly into the building's specifics dedicated to progress, science and inventiveness. It is designed from a perforated stainless steel sheet that covers the plasterboard structure, behind which the LED installation creates the impression of energy and information traffic. This big product was assembled near a screen printed glass panel that embodies the Vitruvian Man, a symbol of human evolution. The joining of these two elements is not random because it allows the transmission of creative and evolutionary energy from Man to his various creations and inventions, symbolized throughout the building.

SHARE

SHARE

OTHER PROJECTS

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.