fbpx

inSIGN a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania”

Studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine din Marea Britanie.

Desemnarea “Best Interior Design Studio“ a fost realizata de catre un juriu intern apartinand BUILD MAGAZINE pe baza unor criterii clar stabilite, cum ar fi excelenta in domeniu, complexitatea si diversitatea proiectelor si inovatiile pe care le aduce pe piata compania respectiva. Acest juriu este format dintr-un grup de evaluatori, specialisti in domeniu, care analizeaza o lista de studiouri de design creata pe baza unei cercetari extinse. Printre membrii juriului se numara directori BUILD, dar si managerul echipelor de cercetare Jeremy Roe, care se bucura de o experienta de peste 30 de ani in evaluarea programelor si concursurilor dintr-o varietate de industrii. Juriul ofera conditii de concurenta echitabile pentru toate firmele de design interior selectate, scopul final fiind recunoasterea celui mai bun si valoros dintre acestea pe fiecare tara.

In acest an, in urma analizarii tuturor dosarelor nominalizate si a informatiilor suplimentare care au stat la baza consolidarii nominalizarilor, studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania”.

Architecture Awards este la cea de-a cincea editie, cu un feedback uimitor din partea cititorilor, companiilor si persoanelor care participa la renumitele premii BUILD recunoscute la nivel mondial.

Studioul inSIGN a mai fost premiat sau nominalizat in cadrul unor importante concursuri internationale de design & arhitectura, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

Design interior centru SPA – designul relaxarii si rasfatului absolut

Solicitaţi pentru a realiza proiecte dintre cele mai diverse, plecând de la proiecte de amenajare interioară casă, cafenea, restaurant, sedii firmă sau spaţii publice, designerii de interior ai Studio excelează în toate, iar încununarea eforturilor lor este aprecierea obținută pentru fiecare dintre proiectele realizate. Printre nenumăratele și variatele solicitari primite se numără şi realizarea de proiecte de design interior centru SPA.

Reprezentând unele dintre cele mai complexe proiecte de amenajare interioară, realizarea proiectelor de design interior spaţii publice, sunt conturate de specialiştii noştri astfel încât să reprezinte un mix perfect de stiluri, să creeze atmosferă plăcută, relaxantă şi primitoare şi să creeze imaginea classy şi rafinată locaţiei.

Toate proiectele de amenajare interioară spaţii publice realizate de specialiştii noştri respectă în totalitate specificul locaţiei, oferindu-i acesteia acea tuşă personală, care o face remarcabilă.

Dedicate persoanelor de toate vârstele, dorindu-se a se prefigura într-o destinaţie în care relaxarea, starea de bine, bunul gust, rafinamentul şi calitatea de excepţie se regăsesc într-o comuniune perfectă, realizarea proiectelor de design interior centru SPA presupun o abordare multifaţetată atât din punct de vedere al stilurilor, cât şi din punct de vedere al funcţionalităţilor.

Alături de funcţionalităţile specifice unui centru de relaxare şi răsfăţ, un centru SPA înseamnă, înainte de toate ambient. Ambianța ce trebuie să fie realizată în cadrul unui astfel de spaţiu este cea care are menirea de a susţine inducerea stări de bine şi de detaşare de grijile cotidiene, presante şi stresante.

Având ca principiu de realizare obţinerea unei compoziţii ce răspunde pozitiv tuturor cerinţelor specifice, designerii de interior ai Studio Insign utilizează în realizarea proiectelor de design interior centru SPA materiale speciale, precum sarea de Himalaya, recunoscută pentru veleităţile sale terapeutice.

Prin realizarea melanjurilor ideale de culori, obiecte de mobilier şi funcţionalităţi, specialiştii Studio Insign dovedesc prin fiecare proiect de amenajare interioară realizat că stăpânesc perfect arta, ştiinţa, tehnicile şi tehnologia pe care le utilizează pentru a realiza compoziţii de excepţie ce tind spre perfecţiune.

 

 

Stimuleaza creativitatea colaboratorilor tai prin design interior office inspirat

Este deja cunoscut faptul că mediul în care ne desfăşurăm activitatea îşi pune pregnant amprenta pe starea interioară, pe creativitatea, vitalitatea şi chiar pe disponibilitatea de a ne implica în diverse activităţi.

Fiecare element, fiecare culoare utilizată în realizarea proiectelor de design interior office sunt factori care influenţează starea de bine şi care stimulează într-un sens sau altul capacitatea de concentrare, productivitatea şi creativitatea.

Succesul proiectelor de design interior office realizate de specialiştii Studio Insign este obţinut datorită faptului că aceştia, de fiecare dată, iau în calcul atât elementele de creare a esteticii şi a funcţionalităţilor, cât şi pe cele de generare a atmosferei stimulante, a ambientului propice desfăşurării unei activităţi coerente, susţinute, eficiente.

Oricât de puţin am da importanţă acestor factori, atmosfera anostă, lipsită de stimulare vizuală îşi exercită influenţa asupra modalităţii în care ne manifestăm şi ne implicăm în realizarea activităţilor curente.

Astfel, specialiştii Studio Insign realizează proiecte de design interior office în care combinaţiile cromatice, elementele de design şi cele funcţionale crează o atmosferă stimulantă, care generează relaxare şi concentrare în acelaşi timp.

Profesioniştii studio Insign pun în valoare fiecare spaţiu pentru care realizează proiectul de amenajare interioară prin îmbinarea stilurilor, prin realizarea acelei distincţii proprii, originale, făcând ca fiecare element să capete personalitate şi semnificaţie.

Unul dintre proiectele de amenajare interioară birouri care poartă semnătura specialiştilor noştri – birourile Macin se remarcă prin eleganţă aparte, prin atmosfera ce imprimă profesionalism şi distincţie.

Această atmosferă ideala pentru un spaţiu de birouri a fost realizată prin îmbinarea stilului modern cu alăturări cromatice surprinzătoare, dar care definesc stilul specialiştilor noştri – de la culorii vii, îndrăzneţe, puternice, la nuanţe discrete, specifice stilului office.

O altă provocare căreia i-au făcut faţă cu succes profesioniştii noştri a fost cea de realizare a proiectului de amenajare interioară birouri pentru Luxoft.

Având ca domeniu de activitate una dintre cele mai inovative şi creative activităţi – domeniul IT – atmosfera realizată pentru Luxoft a trebuit să ofere stimuli pentru creativitate, putere de concentrare, dar şi sentimentul plăcut, de relaxare şi de detaşare, atunci când este necesar un astfel de moment.

Astfel, îmbinând materiale şi culori, adăugând elemente grafice – benzi desenate şi culori ce stimulează intelectual, profesioniştii noştri au dus la îndeplinire proiectul 3D pentru realizarea unui cadru în care competitivitatea şi inovarea îşi găsesc locul.

 

 

Fuziune ideala de arome, stil si originalitate – design interior restaurant

De fiecare data cand ne gandim la un restaurant, in minte ne vin, incontestabil, aromele imbatatoare, atmosfera placuta, calitatea serviciilor si bineinteles, gusturile inconfundabile.

Pentru ca un restaurant sa se transforme in alegerea fara echivoc a celor care apreciaza calitatea si care stiu sa aprecieze un local cu inalte standarde, atmosfera creata prin proiectul de design interior restaurant este unul dintre criteriile pe care trebuie sa le indeplinesti in totalitate.

Pentru ca nu exista o reteta in obtinerea succesului in ceea ce priveste realizarea proiectelor de amenajare interioara, nici in cazul proiectelor de design interior restaurant aceasta nu s-a inventat, astfel ca abordarea in ceea ce priveste crearea atmosferei unice, perfecte pentru fiecare local in parte, necesita o abordare proprie.

Abordarea unui proiect de amenajare interioara restaurant, din perspectiva specialistilor Studio Insign – design interior Romania este gandita in functie de locatie, specific, functionalitatile necesare, atmosfera ce se doreste a fi creata in cadrul acestuia si bineinteles trebuie sa cuprinda acele accente unice, originale, definitorii.

Consideram ca proiectele de amenajare interioara sunt una dintre clee mai eficiente si expresive forme de comunicare. Reunind intr-un spatiu fie el grandios, fie restrans o multitudine de sentimente, dorinte, vise, idealuri, pasiuni, gusturi, transpunandu-le in texturi, forme, culori, stiluri si alipiri intre toate acestea, proiectele de amenajare interioara sunt una dintre cele mai fidele oglinzi ale personalitatii proprietarilor.

Astfel, fiecare dintre proiectele de design interior restaurant realizate de specialistii nostri reprezinta o frumoasa descriere a personalitatii brandului, intr-o perfecta comuniune cu personalitatea si idealurile proprietarilor.

Indiferent care este specificul restaurantului, ca se doreste a fi dedicat bucatariei universale sau ca este o locatie dedicata unei singure traditii culinare, ca profilul este stabilit pentru intalnirile business, iesirile in familie sau unul dedicat oricarui tip de intalnire si reuniune, specialistii Studio Insign reusesc sa ii surprinda esenta si sa o redea in forme, culori si texturi ce se imbina perfect.

Atmosfera de inalta clasa prin proiecte de design interior hotel de calitate

Unele dintre cele mai asteptate momente sunt cele in care te relaxezi si te desprinzi pe cat posibil de tumultul si provocarile cotidiene, in care te abandonezi in starea de desfatare totala.

De cele mai multe ori atunci cand ne alegem destinatiile in care sa ne petrecem vacantele, avem in vedere cateva criterii bine stabilite si de la care nu facem rabat, iar acestea constau, desigur, in: importanta turistica a locatiei, frumusetea peisajelor din zona si bineinteles calitatea serviciilor turistice: calitatea hotelurilor, a restaurantelor si a celorlalte facilitati conexe.

Romania este una dintre tarile cu un veritabil potential turistic, dar trebuie sa recunoastem ca frumusetea peisajelor, incarcatura istorica a locurilor din tara noastra nu pot suplini nevoia de confort si relaxare oferita de unitatile de cazare.

Desi exista cateva exemple de urmat, o mare parte a hotelurilor din Romania au uitat unul dintre cele mai importante aspecte in atingerea succesului: calitatea proiectului de design interior hotel.

Atmosfera clada si placuta, cu accente luxury, menite sa iti rasfete atat simturile cat si nevoia de a te simti special, apreciat sunt realizate tocmai prin proiectele de design interior hotel si sunt o excelenta modalitate de atragere a clientilor.

Specialistii Studio Insign realizeaza veritabile oaze de relaxare si eleganta prin proiecte de amenajare interioara hotel ce ating si de cele mai multe ori depasesc si cele mai inalte standarde de calitate.

Respectand in totalitate specificul hotelului si al zonei in care este amplasat, utilizandu-si intreaga experienta si cunoastere in alaturaraea elementelor estetice cu cele functionale, realizand compozitii ce imprima starea de bine prin cromatica, texturi si jocuri de lumini si umbre, specialistii Studio Insign ofera unicitate si distinctie fiecarui proiect realizat.

Fiind unele dintre cele mai complexe proiecte de amenajare interioara, realizarea proiectelor de design interior hotel, sunt gandite de specialistii Studio Insign astfle incat sa inglobeze stiluri care sa satisfaca o cat mai mare plaja de gusturi, sa creeze atmosfera primitoare si relaxanta, sa ofere o imagine classy si rafinata, sa curinda functionalitatile necesare si nu in ultimul rand, sa respecte in totalitate specificul locatiei.

 

Imagine business, cozy, in trend pentru tine si afacerea ta prin proiecte de design interior office

De-a lungul timpului, competitivitatea, dorinta oamenilor de afaceri de a raspunde intotdeauna pozitiv cerintelor clientilor si partenerilor, a generat o crestere remarcabila a calitatii produselor si serviciilor existente, iar diferentierea intre prestatorii de servici si producatorii de produse de tot felul a inceput sa capete noi nuante si sa cunoasca noi criterii.

Unul dintre criteriile ce vin sa stabileasca noile ierarhii este imaginea companiei.

Plecand de la proiectul de design interior office, vestimantatia colaboratorilor si calitatea materialelor publicitare si pana la tipurile de materiale si campanii de promovare realizate, fiecare aspect este analizat, catalogat si introdus in imaginea de ansamblu a companiei.

Desfasurandu-si activitatea intr-o societate in care atitudinea business se doreste a fi imbracata intr-o atmosfera cozy, primitoare, designerii Studio Insign reusesc sa transforme spatiile anoste si lipsite, uneori, de originalitate dedicate birourilor in reale expozee de eleganta si stil, prin proiecte de design interior office cu o valoare estetica si functionala incontestabila.

De fiecare data cand gandesc un proiect de design interior office, specialistii Studio Insign construiesc fiecare element in jurul identitatii vizuale, a valorilor si principiilor companiei, profilul si domeniul de activitate al acesteia, pe care le imbogatesc prin abordari creative si originale.

Unul dintre elementele ce vin sa insufleteasca spatiile de birouri il reprezinta cromatica.

Imbinand culori ce vin sa sustina si sa promoveze identitatea vizuala a companiei cu nuante menite sa le puna in valoare si sa ceeze acea atmosfera placuta si relaxanta, specialistii Studio Insign reusesc sa ofere interioarelor birourilor o nota originala, business si primitoare, ideala pentru a stimula fluxul de idei si creativitatea colaboratorilor si sa creeze impresia placuta, impresionanta a clientilor si partenerilor.

Abordarile originale ale specialistilor Studio Insign in realizarea de proiecte de amenajare interioara birouri nu se opresc la modalitatea in care realizeaza armoniile cromatice, ci sunt reflectate si in modalitatea in care pot transforma obiectele ce in mod traditional au intrebuintari pur functionale, in veritabile modalitati de exprimare a esteticului, in crearea atmosferei prielnice dezvoltarii si stimularii creativitatii si productivitatii.

 

Obiecte elegante ce definesc stilul utilizat pentru decorare casa

Atunci cand ne dorim sa atingem perfectiunea sau cel putin sa accedem la ea, cel mai mic detaliu este definitoriu.

Cand aducem in discutie frumusetea, esteticul in ansamblul sau imens, analiza detaliata, in care nu gasim defecte, ne ofera satisfactia obtinerii frumusetii ce tinde spre perfectiune, reusind, poate fulgurant, sa o atinga.

In ceea ce priveste proiectele de decorare casa, in care esteticul, functionalul, simtamintele, doleantele si gusturile trebuie sa conlucreze pentru a realiza o compozitie omogena, eleganta si echilibrata, cel mai mic detaliu vine sa defineasca si sa stabileasca gradul de atingere a perfectiunii.

Unele dintre obiectele ce vin de fiecare data sa completeze ansamblul de elemente care formeaza proiectul de decorare casa, ceasurile de perete si/sau de birou sunt un minunat mod de a adauga un plus de stil si eleganta incaperilor.

Cunoscand conotatia filosofica a timpului, supusi fiind trecerii crude si incontrolabile a acestuia, dar bucurandu-se de fiecare noua achizitie sentimentala, emotionala, de cunoastere oferita odata cu scurgerea sa, specialistii Studio Insign utilizeaza ceasurile de perete si/sau de birou in proiectele lor de amanajare interioara oferindu-le locul binemeritat, cuvenit.

Determinati sa surprinda si sa fascineze prin fiecare dintre proiectele de amenajare interioara pe care le realizeaza, designerii Studio Insign, alatura de profesionalismului, experientei si simtulului artistic pe care le exploateaza la maximum, abilitatea fantastica de a insufleti fiecare proiect realizat, prin  dedicare, pasiune si daruire.

Reusind prin alaturarea formelor, a culorilor, a texturilor si a simbolurilor sa realizeze compozitii ce pot fi atribuite unei zone apropiate perfectiunii, specialistii Studio Insign reusesc sa surprinda si sa ofere celor care aleg sa apeleze la serviciile lor veritabile expozee de eleganta si stil.

Reusind prin obiectele decorative sa imbogateasca intr-o maniera ideala functionalului necesar pentru un proiect de amenajare casa, prin esteticul desavarsit, adaugand acel suflu personal al proprietarilor in fiecare dintre proiectele de decorare casa realizate, specialistii Studio Insign sunt veritabili poeti ai formelor, culorilor si texturilor. 

 

Decorare casa – ingemanarea simbolurilor, esteticului si a functionalitatilor

Obtinerea echilibrului perfect in decorare casa poate fi o reala provocare atunci cand alegi sa nu te consulti cu un specialist.

Echilibrul cromatic, alegerea obiectelor decorative, densitatea utilizarii acestora, valentele estetice ale elementelor functionale, incadrarea in spatiu, armonizarea fiecarui obiect cu stilul de viata si obiceiurile personale si ale familiei, toate sunt provocari carora trebuie sa le faci fata atunci cand decizi sa demarezi un proiect de decorare casa.

Avand in vedere fiecare element menit sa stabileasca atmosfera si starea de confort oferita de proiectul de amenajare interioara realizat, plecand de la iluminarea incaperilor, texturile utilizate pentru placarea podelelor si a peretilor, obiectele de mobilier si ajungand la stilul adoptat pentru realizarea proiectului, specialistii Studio Insign realizeaza proiecte de design interior casa ce realizeaza armonia perfecta intre trenduri, personalitatea proprietarilor, spatiu, estetic si functionalitate.

De cele mai multe ori, in ochii unui nespecialist, proiectul de decorare casa trebuie sa fie realizat in conformitate cu cele mai noi tendinte, transformandu-se intr-o veritabila expozitie de obiecte catalogate, la momentul respectiv, ca fiind in voga, aceasta avand de cele mai multe ori, un efect lipsit de valoare personala, de substanta simbolica.

Profunzimea simbolisticii unui proiect de design interior merge mult dincolo de insiruirea de obiecte in trend, este o frumoasa comuniune intre ceea ce isi doreste sa exprime fiecare obiect utilizat, atmosfera ce se doreste a fi creata si, in special, personalitatea proprietarilor.

Chiar daca uneori admiram veritabile compozitii estetice realizate pentru amenajarea unei case, cel mai adesea aceasta pare impersonala, rece, pierzandu-si din valoare in mod dramatic.

Realizand proiecte de amenajare interioara ce pot fi cu usurinta considerate veritabile extensii ale personalitatii proprietarilor, avand de fiecare data ca reper standarde tehnice si estetice de inalt nivel, specialistii Studio Insign reusesc sa surprinda in mod unic esenta fiecarui interior decorat, sa ofere un tot unitar ideal, imbogatit de o atmosfera primitoare, placuta.

Specialistii Studio Insign iti ofera solutii estetico-functionale menite sa iti asigure confortul si starea de bine, realizand proiecte de decorare casa in care se realizeaza armonia desavarsita intre practic si estetic.

Design interior sali evenimente – atmosfera feerica, fascinanta, incantatoare

Sezonul estival da startul evenimentelor de toate genurile, dar, cu certitudine, cele mai emotionante evenimente ce incept sa  se petreaca odata cu sosirea acestuia sunt nuntile.

Pregatirea unei nunti este o provcare din ce in ce mai mare atat pentru miri, cat in special pentru specialistii din domeniul HoReCa, specialisti care trebuie sa faca fata concurentei din ce in ce mai dezvoltata, a cerintelor din ce in ce mai crescute ale mirilor si bineinteles, care trebuie sa realizeze acele evenimente care, purtand semnatura lor sa devina un veritabil moment demn de a fi integrat in portofoliul de succese fabuloase, de creativitate si originalitate.

Unul dintre elementele ce vin sa sprijine realizarea unui eveniment de succes este locatia aleasa pentru desfasurarea acestuia, de atmosfera creata si de elementele ce vin sa surprinda, sa fascineze si sa impresioneze.

Parteneri fideli ai celor care isi doresc sa se inconjoare de frumos gandit si realizat astfel incat sa aiba veleitati functionale incontestabile, specialistii Studio Insign – design interior Romania realizeaza proiecte de design interior sali evenimente si proiecte 3D pentru amenajarea salilor de evenimente menite sa transforme fiecare moment petrecut acolo intr-o veritabila experienat de neuitat.

Unul dintre proiectele de design interior sali evenimente realizate de Specialistii Studio Insign – design interior Romania este cel al salii de evenimente Eden.

Stituata intr-un spatiu relativ impersonal, sobru, mai exact la ultimul nivel al unei cladiri de birouri, aceasta sala de evenimente s-a dorit a fi o veritabila trecere intr-un sptiu feeric, in care perfectiunea imbinarii culorilor, a formelor, pieselor de mobilier si a elementelor estetico-functionale sa te trimita intr-o fabuloasa poveste in care armonia si eleganta sunt elemente ce domina intreaga atmosfera.

Specialisti Studio Insign considera ca un proiect 3D pentru amenajarea unui spatiu este un veritabil succes atunci cand, prin alaturari inspirate, transforma fiecare element intr-un narator ce vine sa completeze o poveste ce nu poate fi uitata, accentuata de nuante si jocuri de lumini si umbre.

Avand ca tema lumea plina de mister a zeilor antici, Olimpul, acest spatiu dedicat celebrarii acelor momente menite sa scimbe cursul destinului se transforma intr-un spatiu in care poti pluti de fericire.

 

Design interior baie – abordarea eleganta a intimitatii si relaxarii

Realizate in stil clasic, modern, minimalist sau industrial, proiectele de design interior baie gandite si puse in practica de specialistii Studio Insign au un farmec incontestabil, o alura eleganta, confortabila, generand acea stare de relaxare si desfatare pe care o cautam cu totii atunci cand ne rasfatm intr-o cada cu spuma si uleiuri aromate.

Utilizand tonuri clade pentru placarea peretilor si a podelei, sau culori aprinse, puternice, oferind un aer provensal, discret, feminin sau imprimand atmosfera masculina, plina de vitalitate, designerii strudioului nostru realizeaza proiecte de amenajare interioara baie cu o calitate de exceptie, un farmec incontestabil.

Profesionalismul specialistilot nostri, experienta remarcabila, atentia la detalii, simtul artistic guvernat in egala masura de gandirea logica, palmaresul de proiecte de succes, toate sunt garantia unei abordari menita sa farmece si sa genereze admiratie pentru oricare dintre proiectele de amenajare interioara sunt solicitati.

Coreland dorintele proprietarilor, cu tendintele in domeniu, abordarea creativa si dorinta de aplicare a tusei originale personale, specialistii Studio Insign realizeaza proiecte de design interior baie menite sa confere atmosfera dorita, ambientul placut si relaxant.

Dincolo de aspectul functional al proiectelor de design interior baie, aspectul estetic este unul, ce adesea este tratat cu lipsa de interes. Provocarile carora trebuie sa le faca fata profesionistii in realizaera unui astfel de proiect il reperezinta respectarea functionalitatilor specifice, spatialiatatea si mentinerea stilului utilizat pentru celelalte incaperi ale casei.

Cu un talent slefuit prin experienta, cunostinte imbogatite prin apetitul permanent de pentru cunoastere si perfectionare, cu o gandire logica ce vine sa ofere solutii optime pentru realizarea functionalitatilor, specialistii Studio Insign realizeaza compozitii de exceptie, gata sa satisfaca cele mai inalte standarde de calitate.

 

Transpunand in nuante, forme si texturi sentimente, doleante si idealuri, specialistii nostri exceleaza in a realiza proiectele de amenajare interioara ce par a fi o incantatoare poveste prin care sunt narate intr-o modalitate estetica fabuloasa pasiunile, personalitatea si visele proprietarilor.

1 2 3 15