fbpx

inSIGN a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania”

Studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine din Marea Britanie.

Desemnarea “Best Interior Design Studio“ a fost realizata de catre un juriu intern apartinand BUILD MAGAZINE pe baza unor criterii clar stabilite, cum ar fi excelenta in domeniu, complexitatea si diversitatea proiectelor si inovatiile pe care le aduce pe piata compania respectiva. Acest juriu este format dintr-un grup de evaluatori, specialisti in domeniu, care analizeaza o lista de studiouri de design creata pe baza unei cercetari extinse. Printre membrii juriului se numara directori BUILD, dar si managerul echipelor de cercetare Jeremy Roe, care se bucura de o experienta de peste 30 de ani in evaluarea programelor si concursurilor dintr-o varietate de industrii. Juriul ofera conditii de concurenta echitabile pentru toate firmele de design interior selectate, scopul final fiind recunoasterea celui mai bun si valoros dintre acestea pe fiecare tara.

In acest an, in urma analizarii tuturor dosarelor nominalizate si a informatiilor suplimentare care au stat la baza consolidarii nominalizarilor, studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania”.

Architecture Awards este la cea de-a cincea editie, cu un feedback uimitor din partea cititorilor, companiilor si persoanelor care participa la renumitele premii BUILD recunoscute la nivel mondial.

Studioul inSIGN a mai fost premiat sau nominalizat in cadrul unor importante concursuri internationale de design & arhitectura, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

Noblesse Group, de 4 ori nominalizat la The International Design & Architecture Awards 2018

Noblesse Group, prin brandurile sale Noblesse Interiors și Studio Insign, a fost nominalizat şi anul acesta la concursul internaţional “Design & Architecture Awards”, cu proiectul de amenajare a unei frumoase case din București. Competiţia, organizată de către revista britanică “Design et al”, în parteneriat cu Internaţional Design Society, se bucură de numeroase înscrieri cu fiecare ediție, venite din partea studiourilor de design de anvergură, atât din Europa, cât și de peste Ocean, și chiar din Asia.

Studio Insign este un important studio de arhitectură și design interior, care are un vast portofoliu cu proiecte ce acoperă multiple segmente: comerciale și rezidențiale, HoReCa și office, realizate la cele mai înalte standarde, ca drept urmare că sunt recunoscute de către competițiile internaționale de profil.

Noblesse Interiors reprezintă un concept unic în lumea designului interior, un mix al celor mai frumoase colecții de mobilier, decorațiuni, placări, corpuri de iluminat și textile, alături de servicii complete de design interior.

De 4 ori pe lista scurtă a nominalizărilor

Proiectul selectat pentru finala competiției a implicat amenajarea în stil contemporary luxury a unei case spațioase și luminoase din Pipera, pentru care designerii și arhitecții din Noblesse Group au propus nuanțe delicate, texturi prețioase și mobilier elegant, cu distinse accente aurii.

Amenajarea a surprins plăcut juriul, care a propus-o pentru categoria Interior Design Global, la secțiunile Bedroom, Living Space Europe și Interior Design Scheme Europe, respectiv pentru categoria Residential Property Global, la secțiunea Luxury Residence Europe.

Toate proiectele care ajung în faza finală la “The International Design & Architecture Awards” sunt supuse analizei exigente a specialiştilor internaţionali, dar pot fi votate şi pe site-ul oficial.

Profesionalism şi seriozitate

Studio Insign, parte a Noblesse Group, este primul studio de design interior din România membru al Asociaţiei Britanice “International Design Society”, alături de designeri renumiţi, ale căror portofolii extraordinare în domeniu cuprind proiecte de lux, amenajări rezidenţiale, de yachturi şi de avioane private.

Shortlisted la concursul de design interior The International Design & Architecture Awards 2017, Marea Britanie by Design et Al

Din nou pe shortlist la The International Design & Architecture Awards 2017

Asa cum v-am „bine” obisnuit, anul acesta suntem din nou pe shortlist in cadrul concursului de design interior The International Design & Architecture Awards 2017  by Design et Al, de data aceasta cu proiectul Casa Amiral Modern Style. Mai multe detalii despre proiect AICI: http://bit.ly/2wuGRPd.

 

The International Design & Architecture Awards 2017  reprezinta una dintre cele mai importante competitii de design din lume si este gazduit de Design et Al, revista britanica de top de design interior de lux.

 

Castigatorii vor fi anuntati in data de 22 septembrie 2017 in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, organizata la Hotel Dorchester, Londra.

Studio Insign castiga Boutique Award din cadrul competitiei de proiecte de birouri The Most Office

UPDATE! 

Birourile Noblesse Group realizate de Studio Insign cu produse din portofoliul Noblesse Interiors castiga Boutique Award la prima competitie de proiecte de birouri The Most Office, organizata de CBRE si Skanska.

In cadrul concursului au participat 34 de companii importante, mandre de locurile de munca oferite angajatilor, din Bucuresti, Cluj si Iasi, precum HBO Romania, WebHelp Romania, Zitec, Betfair Romania Development, Unicredit Group.

Participarea la aceasta prima competitie de birouri din Romania a reprezentat o certificare a calitatii spatiilor, dar si a respectului companiilor fata de angajatii si clientii lor.

Gala The Most Office 2016 a avut loc joi, 10 noiembrie 2016, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare, Bucuresti.

Afla mai multe detalii AICI.


Newsflash! Ne-am inscris si am fost acceptati cu birourile Studio Insign la “The Most Office”, prima competitie din Romania destinata detinatorilor de birouri, organizata de CBRE in parteneriat cu Skanska. Participantii sunt reprezentati de toti detinatorii de birouri, mandri de mediul de lucru oferit angajatilor lor.

Concursul “The Most Office” reprezinta o mare provocare pentru participanti de a dovedi calitatea birourilor in care lucreaza, reprezinta oportunitatea de a castiga notorietate nationala si reputatie in ochii actualilor si viitorilor angajati, reprezinta sansa de a primi Certificatul The Most Office 2016 si nu il ultimul rand oportunitatea de a dovedi ca detin unele dintre cele mai up-to-date spatii de birouri de pe piata.

Juriul de Experti va aloca fiecare participant in categoria corespunzatoare:

  • Glamour
  • High Tech
  • Popular
  • Young Spirit
  • Boutique
  • Cosy/Friendly

Anuntarea finalistilor va avea loc pe data de 10 noiembrie 2016, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti.

Afla mai multe AICI

SHORLISTED 2014 DESIGN ET AL

Shortlisted la INTERNATIONAL DESIGN & ARCHITECTURE AWARDS 2014 – Studio Insign

Studio Insign este pe shortlist la concursul International Design & Architecture Awards 2014. Aceasta competitie este organizata la nivel mondial de catre International Design Society si revista britanica “Design et Al”.

Proiectul cu care am participat la competitie se numeste Brit Cafe. Brit Cafe este o cafenea aflata la ultimul etaj a unei cladiri de birouri din Otopeni care a fost finalizata in 2012. Aceasta are un circuit inchis, fiind destinata intalnirilor de afaceri. Pornind de la acest concept, designerii Studio Insign si echipa de la Galeriile Noblesse au dezvoltat o amenajare eleganta, unica, in care se regasesc piese clasice reinterpretate de catre unii dintre cei mai cunoscuti designeri din lume. Au identificat modalitati de a mari vizual spatiu, au imbracat peretii in boiserie si au descoperit modaliati de a integra o amenajare clasica intr-o cladire de birouri moderna si de a reprezenta prin amenajare interesele proprietarului, un cunoscut om de afaceri.

 

Vezi mai multe detalii si poze despre proiect AICI.

SHORLISTED 2015 DESIGN ET AL

Shortlisted la INTERNATIONAL DESIGN & ARCHITECTURE AWARDS 2015 – Studio Insign

Studio Insign este pe shortlist cu doua proiecte importante la concursul International Design & Architecture Awards 2015. Aceasta competitie este organizata la nivel mondial de catre International Design Society si revista britanica “Design et Al”.

Primul proiect a constat in restaurarea superbului Palat Noblesse, o cladire monument istoric de gradul II, situata pe una dintre strazile de renume ale Bucurestiului, strada Sfintilor. Aceasta casa are o istorie impresionanta,  fiind o constructie a secolului XIX, dar care in 1903 primeste o noua infatisare, cuprinzand o serie de detalii in stil eclectic care ii aduc un plus de farmec si unicitate in peisajul bucurestean de atunci. Ne-am implicat activ in toate etapele pe care le presupune restaurarea acestei cladiri de o majora importanta, urmarind restaurarea stucaturilor, a tamplariei, designul interior, amenajarea exterioara, amenajarea gradinii, toate acestea au fost realizate gestionand fiecare dintre aceste operatiuni cu profesionalism, astfel incat proiectul sa fie realizat complet. Managementul de proiect a inclus coordonarea tuturor activitatilor plecand de la cele asociate ingineriei de structura, ingineriei de contructii, mesterilor, pictorilor si intregului personal specializat care a contribuit la aceste rezultate remarcabile.

Vezi mai multe detalii si poze despre proiect AICI.

Cel de-al doilea proiect a fost crearea birourilor Studio Insign, birouri care se afla in cadrul unei cladiri monument istoric din centrul Bucurestiului. Din proiectul 3D amenajare spatii birouri se poate observa ca acestea sunt situate la demisolul cladirii, dar prin buna compartimentare si ambientarea bine gandita, incaperile sunt luminoase. Fiecare dintre cele trei incaperi si sala de discutii sunt decorate in stil industrial design, combinand piese de mobilier semnate de designeri vestiti in intreaga lume. Am optat pentru infuzii de culoare, acestea avand rolul sa tranforme incaperile de birouri in zone unde creativitatea, originalitatea si designul se imbina si se completeaza pentru ca intr-un final sa duca la obtinerea unui spatiu de lucru foarte placut si motivant. O parte dintre pereti sunt imbracati in caramida originala, pe care am restaurat-o, altii sunt tratati in acelasi stil industrial si au finisaje din beton. Pentru a crea o atmosfera primitoare, unii dintre pereti au fost vopsiti in tonuri vesele. Locul accesoriilor si al decoratiunilor pentru pereti a fost luat de rame care contin citate despre designul interior si rolul celor care il practica, dar si de panouri cu proiecte importante din portofoliul nostru. Sala de sedinte, locul unde echipa Studio Insign se intalneste si discuta fiecare proiect pe care il are in lucru, are un aer cozy si, din punct de vedere cromatic, vine in continuarea birourilor.

 

Vezi mai multe detalii si poze despre proiect AICI.

studio insign pe shortlist la concursul the international design awards 2016 marea britanie

Shortlisted la INTERNATIONAL DESIGN & ARCHITECTURE AWARDS 2016 – Studio Insign

CASA MODERNA CU ACCENTE LUXURY – SATU MARE

Biroul de arhitectura si design interior, Studio insign, a fost acceptat si este pe shortlist cu doua proiecte importante la The International Design & Architecture Awards 2016 si Hotel and Property Awards 2016, din cadrul marelui concurs The International Design Awards 2016, una dintre cele mai importante competitii de design din lume! Concursul este gazduit de Design et Al, revista britanica de top de design interior de lux.

 

Studio Insign s-a inscris, a fost acceptat si este pe shortlist cu proiectul „Casa moderna cu accente Luxury” la The International Design & Architecture Awards 2016. Echipa de arhitecti si designeri a restabilit farmecul exteriorului unei cladiri din Satu Mare si a efectuat o reproiectare de interior.
Zonele exterioare au fost reproiectate si amenajate in totalitate pentru a satisface cerintele clientului, care a dorit ca zona verde sa fie valorificata la potentialul sau maxim.

 

De asemenea, proiectul a inclus si proiectarea spatiului de locuit, a dormitorului matrimonial, a camerei de oaspeti, a baii si a bucatariei, toate etajele fiind realizate integral din marmura.

 

Din punct de vedere cromatic, culorile neutre au fost completate de tonuri luminoase pentru a accentua si mai mult stilul contemporan. Spatiul a fost impartit cu atentie pentru a asigura o functionalitate ridicata, dar si pentru conferi o atmosfera primitoare si calda. Mobilierul de lux contemporan a fost utilizat in intreaga amenajare interioara.

 

Scara spiralata, realizata din otel si sticla si proiectata si implementata la comanda reprezinta un detaliu important al acestui proiect de amploare.

 

Mai multe detalii si poze despre proiectul Studio Insign gasesti AICI.

NOVOTEL LOBBY

Cel de-al doilea proiect cu care Studio Insign a fost acceptat si este pe shortlist, de data aceasta la Hotel and Property Awards 2016, se numeste “Novotel Lobby”.

 

Proiectul a presupus proiectarea si amenajarea lobby-ului pentru Hotelul Novotel din Bucuresti. Echipa de design interior si arhitectura Studio Insign a creat o amenajare primitoare, cozy & fresh, cu piese semnate de nume mari ale designului interior in tonuri placute de crem si bej, puse in evidenta cu ajutorul unor accente puternice de culoare. In continuarea lobby-ului a fost creata o zona de lucru, confortabila si retrasa.

 

Pentru a reprezenta cat mai bine spatiul au fost luate ca repere concepte ca miscarea si lumina de ambianta. Au fost alese corpuri de iluminat iconice, amplasate in puncte-cheie din amenajare astfel incat in orice colt te-ai afla, ai senzatia de confort si relaxare. Din punct de vedere cromatic, au fost alese culori calde in contrast cu cele cateva piese de mobilier in tonuri reci de albastru si magenta. Fiecare aspect, covorul, masutele de diferite dimensiuni, pouf-urile, canapelele geometrice si corpurile de iluminat speciale, au participat cu succes la crearea unui lobby care invita oaspetii acestui hotel de 4 stele la socializare.

 

Intregul concept este construit in jurul liniilor curbe si a elementelor organice care plutesc si lucreaza impreuna perfect intr-un spatiu modern si unitar. Piesele de mobilier si de iluminat semnate de Patricia Urquiola, Ferruccio Laviani, Konstantin Grcic si Hee Welling completeaza designul interior al acestui spatiu intr-un mod original.

 

Un loc conceput prin functionalitatea lui ca spatiu in care oamenii petrec doar cateva clipe, poate fi privit acum ca o adevarata zona de relaxare.

 

Mai multe detalii si poze despre proiectul Studio Insign gasesti AICI.

SHORLISTED 2013 DESIGN ET AL

Shortlisted la International Design & Architecture Design 2013 – Studio Insign

Ne face placere sa te anuntam ca, pentru al doilea an consecutiv, suntem finalistii competitiei International Design & Architecture Awards 2013 cu doua proiecte de care suntem foarte mandri. Sediul companiei Urgent Curier a fost selectata in finala acestui concurs la sectiunea Hotel & Property Awards, sectiune unde pot concura amenajari interioare pentru hoteluri si sedii de firme al caror buget pentru designul interior depaseste media. Vizioneaza acest proiect AICI si AICI.

 

Cel de al doilea proiect care a ajuns in finala acestui concurs international organizat de revista britanica Design et Al este amenajarea unui apartament in stil eclectic, pe care il poti viziona AICI.

 

Cele doua proiecte vor fi jurizate de un juriu format din designeri internationali de renume, dar un rol important il va avea si votul publicului care se va realiza timp de trei saptamani pe site-ul oficial al concursului.  Competitia care anul acesta a reunit proiecte de la peste 400 de birouri de design interior si arhitectura din intreaga lume se va incheia in septembrie 2013. Suntem mandri de aceasta realizare si asteptam nerabdatori finalizarea acestui concurs prin care putem demostra talentul si profesionalismul echipei noastre.

Studio Insign face parte din INTERNATIONAL DESIGN SOCIETY

Studio Insign face parte din INTERNATIONAL DESIGN SOCIETY

Studio Insign este primul studio de design interior din Romania care este acceptat in cadrul acestei asociatii datorita portofoliului de proiecte importante ce se ridica la standarde internationale. Aceasta este o recunoastere valoroasa a talentului si experientei echipei Studio Insign. International Design Society este o asociatie internationala renumita, cu sediul in Marea Britanie, din care fac parte doar membri atent selectati. Studiourile de design si designerii din cadrul Design Society au o experienta vasta la nivel international si lucreaza doar proiecte de lux comerciale, rezidentiale, yachturi si avioane private.

STUDIO INSIGN SHORLISTED 2012 DESIGN ET AL DESIGN AND ARCHITECTURE AWARDS 2012 PROIECTE STUDIO INSIGN

Shortlisted la INTERNATIONAL DESIGN & ARCHITECTURE AWARDS 2012 – Studio Insign

Studio Insign este pe shortlist la doua categorii ale concursului International Design & Architecture Awards 2012. Aceasta competitie este organizata la nivel mondial de catre International Design Society si revista britanica “Design et Al”.

Printre competitori se numara studiouri renumite de design din Asia, Europa si Statele Unite. Cele doua categorii la care au fost selectionate proiectele Studio Insign printr-o competitie internationala acerba sunt „Hoteluri cu 50-200 de camere” si „Dormitor de lux”.

La categoria “Hoteluri cu 50-200 de camere”, proiectul selectat de catre membrii comisiei consta in amenajarea receptiei, lounge-ului si cafenelei unui hotel de patru stele care farmeca prin sentimentul de intimitate pe care il emana, dar si prin piesele unicat pe care designerii nostri le-au creat special pentru acest interior.

La categoria „Dormitor de lux” membrii comisiei au apreciat conceptul original, cromatica si functionalitatea spatiului. Este vorba de un dormitor din proiectul „Art Eclectic” in care nuantele pastelate si accesoriile rafinate se imbina armonios.