DESPRE NOI:

Studioul InSIGN este parte din Noblesse Group International, companie multibrand din care fac parte si urmatoarele branduri: Noblesse Interiors, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, Noblesse Academy si Fusion Arts.

Noblesse Group International activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, oferind produse si servicii care aduc plus valoare stilului tau de viata. Sediul companiei este Palatul Noblesse, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, datand din 1881 si construita de arhitectul Alexandru Savulescu. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2015, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de design, lifestyle si cultura din Europa.

Studio-ul InSIGN este membru al The Design Society din UK, alaturi de cele mai prestigioase birouri de arhitectura de interior din lume. Proiectele noastre au primit de-a lungul timpului numeroase premii si nominalizari anuale incepand din 2012 precum Boutique Award in cadrul „The Most Office”, The International Design and Architecture Awards, Hotel and Property Awards.

VIZIUNE:

Scopul nostru este sa oferim excelenta in serviciile de design si arhitectura de interior care sa depaseasca asteptarile clientilor.

 

“We create more than interiors, we create experiences.“

MISIUNE:

Cand proiectam spatii interioare, consideram ca este extrem de important sa accentuam nu numai estetica si functionalitatea, ci si confortul, un mediu de viata sanatos si cele mai inovatoare solutii. Pentru fiecare proiect, lucram intr-o echipa de experti, inclusiv arhitecti, designeri, proiectanti si ingineri. Pe baza expertizei si experientei fiecarui membru, facem propuneri inovatoare si optimizate pentru clientii nostri.

Avem o vasta experienta in proiecte care acopera o gama larga de tipologii si necesita solutii speciale, cum ar fi hoteluri, cladiri istorice, birouri, locuinte si spatii comerciale. Folosim cele mai noi softuri si tehnologii precum experiente interactive pentru a reda cat mai fidel realitatea in stadiul de proiectare.

De asemenea, contribuim la dezvoltarea culturii urbane prin conservarea si restaurarea cladirilor istorice cu responsabilitate, promovarea tinerilor artisti si implicarea sustinuta in educarea si formarea noii generatii de arhitecti si designeri.

VALORI:

Valorile in care credem ne-au ajutat de-a lungul timpului sa evoluam si sa asiguram fidelitatea clientilor nostri, devenind ceea ce suntem astazi, un studio de arhitectura si design interior recunoscut international. Acestea sunt:

Dedicatie: intreaga echipa pune pasiune in intelegerea si implinirea dorintelor clientilor;

Corectitudine: oferim cele mai potrivite solutii si ne asumam respectarea angajamentelor;

Respectul calitatii: produsele noastre sunt originale si realizate din materiale atent selectionate si care respecta cu strictete normele internationale de calitate si siguranta in sanatate si utilizare;

Profesionalism: intreaga echipa este formata din specialisti care se dezvolta continuu pentru a raspunde dorintelor variate ale clientilor.

”Credem ca designul interior este indispensabil pentru crearea unui lifestyle si workstyle care sa corespunda standardelor actuale. Interioarele pe care le cream, fie ca vorbim de spatii publice sau rezidentiale, au ca prim scop conceptul de “customer experience“, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor oamenilor si identitatii fiecarui brand in parte”, Loredana Preda – CEO NOBLESSE GROUP INTERNATIONAL.

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.