fbpx

Design de interior - Spatii publice si comerciale

In spatiile publice, designul interior si ambianta creata devin tot mai importante, de aceea oferim propuneri si solutii moderne si complexe, adaptate standardelor actuale.

Ne folosim de tot know-how-ul nostru pentru a realiza proiecte creative, personalizate si implementate conform identitatii de brand, astfel incat rezultatul final sa fie reprezentativ pentru acel brand. Avem o experienta bogata in ceea ce priveste realizarea de proiecte de design interior pentru centre Spa & Wellness, proiecte de design interior pentru centre de evenimente, proiecte standuri comerciale, concepere design interior pentru saloane de cosmetica, frizerii, proiecte de design interior magazine, proiecte de design interior pentru farmacii.

Contacteaza-ne cu incredere pentru a primi un proiect la cheie: randari 3D, consultanta de buget, management de proiect, oferte de preturi, livrare si montaj.

Avem proiecte din toate categoriile premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.