fbpx

Design de interior - Restaurante

Designerii si arhitectii de interior inSIGN creeaza concepte personalizate pentru a obține amenajări reprezentative pentru clienți și brandurile lor.

 

Gasim cele mai inovatoare solutii de design interior astfel incat proiectele sa satisfaca exigentele tot mai ridicate ale clientilor. Folosim softuri si tehnologii noi pentru a reda cat mai fidel realitatea in stadiul de proiectare, realizam planuri tehnice, urmarim fiecare etapa de santier si implementam proiecte “la cheie”.

Nu in ultimul rand, lucram cu cei mai buni furnizori de mobilier, decoratiuni, placari si obiecte sanitare ca sa ajungem la rezultatele pe care si le doresc clientii.

Avem multe proiecte premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.