fbpx

Design de interior - Office

Designerii si arhitectii de interior ai studioului inSIGN va stau la dispozitie pentru servicii si proiecte de design interior in stilul dorit si va garanteaza rezultate de top.

Echipa de designeri si arhitecti de interior este specializata in proiecte office (proiecte receptii, proiecte spatii de relaxare pentru sedii de firma, proiecte de birouri. De asemenea, echipa inSIGN realizeaza design de obiect, la cerere. Contactati-ne pentru a descoperi propuneri diversificate, inovatoare si creative pentru orice spatiu office, birouri manageriale sau corporate. Va oferim servicii complete de design interior si consultanta in alegerea celor mai potrivite piese de mobilier, inclusiv solutii custom-made.

Proiectele noastre sunt personalizate si implementate conform identitatii de brand, astfel incat conceptul si amenajarea „lucreaza” impreuna pentru a crea atmosfera potrivita. Ne puteti apela pentru a primi un proiect „la cheie”: vizualizari 3D, consultanta de buget, management de proiect, ofertare, livrare si montaj.

De-a lungul timpului, proiectele noastre au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.