fbpx

Design Interior - Hoteluri

Avem in portofoliul nostru numeroase proiecte de design interior pentru hoteluri de 4 sau 5 stele, dar si pentru hoteluri boutique, atat in tara, cat si in strainatate.

Clientii nostri provin din marile lanturi hoteliere precum grupul ACCOR, Radisson. De asemenea, avem si clienti privati diversi, pentru care realizam proiecte de design interior pentru receptii, proiecte pentru camere de hotel, proiectare si amenajare lobby-uri, amenajari restaurante, amenajari sali de conferinte, amenajari spa-uri si piscine.

Raspundem exigentelor ridicate ale clientilor, propunand stiluri de amenajare in trend, dar si concepte creative, care au ca rezultat amenajari originale si in acord cu tendintele actuale in designul interior.

Ne place sa imbinam creativitatea cu cele mai bune solutii de amenajare pentru industria hoteliera. Gasim solutii optime si preturi avantajoase pentru spatiile pe care le proiectam si amenajam. Lucram cu cei mai buni furnizori de mobilier HoReCa din lume, ca sa avem produse potrivite si sa obtinem concepte unice, indiferent de stilul amenajarii (clasic, modern, contemporan, vintage-industrial sau eclectic). Avem clienti multumiti de rezultatele obtinute si care vorbesc cu satifactie de proiectele create si implementate de noi, in care integram cat mai bine conceptul de customer experience. Avem un exemplu aici de testimonial de la hotelul Bicaz Pirates Resort din Mamaia si inca un exemplu de testimonial aici de la hotelul Novotel.

O parte dintre aceste proiecte HoReCa au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.