fbpx

Design de interior - Cladiri/Case Istorice

Pentru ca intelegem si pretuim valoarea cladirilor vechi – unele dintre acestea veritabile bijuterii arhitecturale – am dezvoltat o adevarata pasiune impreuna cu toate competentele necesare acestui tip special de proiectare si arhitectura de interior. 

Echipa noastra realizeaza proiecte de design interior pentru case istorice, pornind de la stilul arhitectural existent si valoarea istorica a casei, respectand dorintele clientului.

Studioul inSIGN este gazduit in interiorul Palatului Noblesse, care reprezinta unul dintre proiectele noastre de referinta pentru cladiri istorice restaurate si consolidate la cele mai inalte standarde.

Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta si competente pentru dezvoltarea si implementarea de proiecte de design interior case istorice pe diferite stiluri: stil baroc, stil art nouveau, stil clasic, stil eclectic, stil art deco, stil brancovenesc si alte stiluri.

Va putem ajuta cu asistenta de santier pe tot parcursul desfasurarii proiectului, cu livrarea si montajul produselor conform conceptului de design interior pentru case monument istoric – stucaturi, finisaje si mobilier din portofoliul Noblesse Interiors.

Proiectele noastre au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.