fbpx

Design Interior - Case/Vile

Designerii si arhitectii studioului inSIGN creeaza amenajari interioare case, amenajari interioare vile, care sa redea povestea si stilul de viata al fiecarui beneficiar in parte.

Avem un portofoliu bogat, cu sute de proiecte de design interior vile, design interior case, realizate in diverse stiluri: case clasice, case moderne, case in stil minimalist, case in stil eclectic.

Realizam si implementam proiecte de design interior case, atat in tara, cat si in strainatate.

Te invitam sa vizualizezi si sa te lasi inspirat de proiectele de design interior pentru case din Bucuresti, case Constanta, case Brasov, case Iasi etc.

O pasiune aparte avem pentru casele istorice. Ne mandrim cu o experienta bogata in restaurare cladiri monument istoric, o parte dintre acestea putand fi vizualizate aici!

In realizarea fiecarui proiect de design interior urmarim sa raspundem nevoilor practice ale clientilor, iar decorul creat sa reflecte personalitatea acestora.

Oferim solutii optimizate de design interior si produse de inalta calitate, alaturi de gestionarea completa a proiectului.

Avem in portofoliul nostru proiecte HoReCa, proiecte office, proiecte publice si proiecte rezidentiale, unele dintre acestea premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.