fbpx

Design Interior - Case/Vile

Designerii si arhitectii studioului inSIGN creeaza amenajari interioare case, amenajari interioare vile, care sa redea povestea si stilul de viata al fiecarui beneficiar in parte.

Avem un portofoliu bogat, cu sute de proiecte de design interior vile, design interior case, realizate in diverse stiluri: case clasice, case moderne, case in stil minimalist, case in stil eclectic.

Realizam si implementam proiecte de design interior case, atat in tara, cat si in strainatate. Oferim solutii optimizate de design interior si produse de inalta calitate, alaturi de gestionarea completa a proiectului.

Avem in portofoliul nostru proiecte HoReCa, proiecte office, proiecte publice si proiecte rezidentiale, unele dintre acestea premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.