fbpx

Design de interior - Cafenele

Punem la dispozitia clientilor nostri solutii optimizate si propuneri inovatoare de amenajare cafenele si baruri, cream proiecte originale si intr-o diversitate de stiluri.

 

De la clasic la modern sau contemporan, de la eclectic la vintage-industrial, echipa inSIGN abordeaza orice stil de amenajare pentru a reda atmosfera dorita de client, asigurand totodata bugetare, consultanta, ofertare finisaje si piese de mobilier, management de proiect si supravegherea santierului, alaturi de livrare si montaj.

Noblesse Interiors este nu doar furnizorul, ci si partenerul nostru, impreuna cu care realizam proiecte complexe in acord cu preferintele sofisticate ale clientilor.

Ne mandrim cu faptul ca multe dintre proiectele noastre au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.