fbpx

Design de interior - Apartamente

Adevaratii profesionisti gandesc amenajari pentru orice tip de spatiu.

Indiferent de configuratie sau dimensiuni, oferim cele mai bune solutii si optimizari, astfel incat proiectul de design interior sa transforme orice apartament sau penthouse in caminul perfect pentru clientii nostri. Descopera impreuna cu noi amenajari la cheie, personalizate si unice in diferite stiluri: apartamente in stil modern, apartamente in stil minimalist, apartamente in stil contemporan, apartamente in stil eclectic si in multe alte stiluri.

Cand amenajam diferite tipuri de apartamente, lucram cu Noblesse Interiors, partenerul si furnizorul nostru de produse pentru amenajari spatii rezidentiale: finisaje, obiecte sanitare, mobilier si decoratiuni.

Unele dintre aceste proiecte de design interior au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.