fbpx

Design de produs

Prin design de produs oferim clientilor nostri serviciul de concepere si creare de piese de mobilier, corpuri de iluminat sau alte produse destinate amenajarilor interioare personalizate si reprezentative pentru client.

O parte dintre clientii nostri sunt beneficiari finali care isi doresc produse unicat, adaptate unui anumit spatiu sau companii. Cream produse deosebite pentru cei care sunt in cautare de obiecte de design originale.

Prin acest serviciu, dupa stabilirea cerintelor estetice si functionale, se realizeaza propunerile de produs din punctul de vedere al designului, caracteristicilor tehnice, functionale, schite si desene de executie.

Multe dintre proiectele noastre de design interior se bucura de recunostere internationala, unele dintre acestea fiind premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.